Lifestyle

Deodorant natural – Crystal Fresh

Este un deodorant fără miros, care acţionează împotriva formării bacteriilor ce produc mirosul neplăcut. Se aplică pe pielea umedă după duş sau se umezeşte cu puţină apă înainte de folosire. Conţine săruri minerale naturale. Nu conţine clorhidrat de aluminiu şi parabeni.

Bun – experienţa mea cu el este următoarea: este transparent, parca ar fi de plastic, trebuie umezit înainte sa îl dai sub  braţ. Chiar şi aşa, ai impresia că nu s-a luat nicio substanţă pe piele, parcă te-ai da degeaba. Ei, când e rece afară şi nu transpiri mult, o să ai supriza că funcţionează. Pe căldură nu rezistă, sincer. După ce l-am aplicat dimineaţă m-am trezit la amiază pe căldură că au apărut “porcuşori”. Ca norocul că eram acasă şi am remediat imediat problema. Părerea mea e că nu face faţă la prea multă transpiraţie. Mai degrabă deostick-ul de la Forever. Dacă totuşi îl vreţi, luaţi-vă în geantă şerveţele umede şi deodorantul cu voi, şi când simţiţi că e nevoie mergeţi la o baie, ştergeţi-vă sub braţ şi aplicaţi-l din nou. Numai aşa vă puteţi menţine fresh cu el.

Pe de altă parte, deodorantele acestea clasice care inhibă glandele să nu transpiri nici nu prea sunt sănătoase. Vedeţi voi, succes.

Crystal Fresh costă 18.50 lei, se găseşte la CasaBio, în Cluj-Napoca.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

 • ce ai tu acolo este o piatra de alaun sintetica, ammonium alum, fabricata cu sare de aluminiu obtinuta prin sinteza. piatra de alaun naturala este potassium alum, si are la baza alunitul extras din mine.

  si eu am cumparat exact acelasi produs, in necunostinta de cauza. apoi am cumparat-o pe cea adevarata.

  si apoi m-am intors la dove. 😀

 • n-are mey, cica, sare de aluminiu. se prea poate daca e facuta pentru europa de est sa nu fie vero. mai am o experienta recenta interesanta pe care o sa o public cand am vreme. 🙂 totusi, dove e un deodorant clasic inhibitor al glandelor ce secreta transpiratia, nu prea e ok. adica da, e practic da nu sanatos. eu m-am intors la Aloe Deostick Ever Shield. de la flp.

 • siginutz, daca scrie pe el ammonium alum nu e vero. nu neaparat ca e pentru europa de est, si in state si in london sunt fake-uri.
  am avut o perioada in care am folosit piatra de alaun dar in cazul meu a functionat o perioada apoi n-a mai vrut.
  am incercat si vichy fara parabeni si saruri de aluminiu, din help net l-am luat, e fix pix.
  stiu ca dove e nasol, dar n-am ce face, nu vreau sa miros ca un grajdar la vara!! 😀
  astept cu interes relatarea cea noua!

 • hehe! si aia e drept. noa ce sa faci, din greseli invata omul. O, da, clasica problema cu europa de est, acuma la protectoare de slip. SOON 🙂 ca sa vezi si sa nu crezi.

 • i’ll stay tuned! 😀