Lifestyle

Ulei bază bio de la STYX

Uleiul meu bio cu germeni de grâu face parte dintr-o gamă de uleiuri cu diferite ingrediente, obţinute prin presare la rece şi prin procedee ecologice. Aceste uleiuri pot fi bază pentru alte preparate cosmetice, însă şi pentru uz cosmetic, acasă, de persoane de orice vârstă. Uleiul merge şi la masaj, însă eu îl folosesc pentru faţă. Acesta, cu germeni de grâu, conţină multă vitamina C şi este nutritiv.

Are o textură foarte fină, intră foarte bine în piele, după câteva minute nu se vede pielea unsuroasă, la tenul uscat. Îl foloseşte şi mama mea seara, şi tenul îi arată mult mai bine decât înainte, e foarte mulţumită şi ea de produs. Este extrem de bun. Sticluţa are un ambalaj draguţ, este uşor de folosit. Cantitatea e 100 de g şi costă 33 lei. Preţurile însă diferă la uleiurile acestea în funcţie de ingredientul pe care îl are, fiindcă adevăratele uleiuri esenţiale se obţin unele dintr-o cantitate mai mică de “material brut”, altele necesită mult mai mult efort şi material pentru preparare, ca să se obţină aceeaşi cantitate de ulei. De aceea, este logic ca preţurile să difere. Luaţi-l cu încredere, eu l-am găsit la Naturland.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Multumesc ca ai scris despre acest ulei, l-am cumparat sa il incerc si este foarte bun. Am mai cumparat de la ei si ulei de jojoba pentru ca am citit undeva ca este bun ca si demachiant. Asa si este, curata tenul foarte bine!