Blond Hair Lifestyle

Spray fixativ fără alcool, eco-friendly, cu Aloe Vera

Acest fixativ, pe lângă că nu conţine alcool, are nişte ingrediente valoroase pentru păr, iar folosirea acestuia nu contribuie la distrugerea statului de ozon, dimpotrivă, îl protejează, de aceea i-am spus “eco-friendly”.

Întorcându-ne la păr, se cam ştie că fixativele cu alcool usucă părul, în timp blocând foliculii piloşi, inhibând procesul de creştere. Aceasta ar trebuie să ne intereseze atât pe noi, femeile, cât şi pe bărbaţi.

Eu îl folosesc deja de ani de zile, când am nevoie, aşa că am spus că merită să vorbesc de el din experienţă. Unii s-au plâns că odată aplicat pe păr, nu se usucă. Păi, neavând alcool, nu se usucă aşa repede. Iar pe instrucţiuni scrie clar, se usca la căldură, deci înainte sa îţi faci parul cu peria, sau să îl uşti în vreun fel cu foenul, pulverizează acest spray, iar la căldură se usucă repede. Dacă vrei să îl dai pe părul finisat, la fel, dă puţin cu foenul cu aer cald.

Eu îl aplic când îmi ondulez părul cu placa imediat ce dau drumul şuviţei, iar aceasta fiind fierbinte, spray-ul se usucă imediat. Sunt sigură că găsiţi modalitatea optimă de a-l folosi şi voi, costă aproximativ 40 lei.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)