Lifestyle

Nectar hidro-restitutiv PHURA

Phura este o firmă italiană care produce cosmetice 100% ecologice, calitate recunoscută printr-o serie certificări eco. Toate ingredientele produselor sale sunt vegetale.

Am oportunitatea să testez câteva mostre, astfel că, din nou, nu voi putea pune poze cu produsul, însă o găsiţi în sursa de mai jos.

Descrierea spune aşa:

“Nectar hidro-restitutiv pentru tenul uscat – cu proteine din germeni de Grau si Fitosqualane.
Activa, crema cu actiune 24 ore, special conceputa pentru a garanta hidratarea optima si ingrijirea corecta. Contine extracte pretioase hidro-tonifiante care pastreaza pielea hidratata, fina si catifelata. Protejeaza tenul impotriva agentilor externi.” (sursa)

Am folosit produsul înainte să citesc descrierea, mi-a fost recomandat ca fiind foarte bun pentru tenul uscat, aşa că l-am încercat. Am avut o senzaţie extrem de plăcută la atingerea cremei, este deosebit de catifelată. Intră imediat, uniform în pielea de pe faţă şi gât, nelăsând pielea lucioasă. Nu ştiam că este activă şi pentru moment m-am gândit să nu fie pentru ten matur, fiindcă dă impresia unui uşor lifting, relaxează pielea, chiar nu ştiu cum să exprim senzaţia, dar este una deosebit de plăcută. Totuşi, nu e o cremă anti-aging, din câte se vede, deci pot să o folosească şi persoanele mai tinere. Pielea e extrem de catifelată, şi intră în top 2 preferinţe, în ceea ce mă priveşte. Bineînţeles, ingredientele naturale sunt alt aspect atractiv. Singurul lucru care nu m-a încântat a fost mirosul, e în regulă să nu aibă parfum adăugat, dacă nu e natural, însă miroase puţin ciudat, cam ca Oxyance.

Se găseşte în magazine de profil naturist, cum e Naturland in Cluj-Napoca, costă în jur de 100 lei, 50 ml. Mda, dar e foarte bună.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)