Blond Hair

Protecţie pentru păr la folosirea plăcii. De la Matrix.

Fie că foloseşti mai rar placa pentru păr sau ondulatorul, fie mai des, ai nevoie de protecţie împotriva căldurii. Cu cât protejezi părul mai mult, cu atât riscul de a se usca şi a se deteriora e mai redus.

“Seek look” iron smoother de la Matrix poate fi o variantă. Este un produs termoactiv, special pentru folosirea plăcii. Susţine că oferă protecţie maximă împotriva căldurii, până la 230 grade Celsius, dar şi împotriva umezelii. Permite realizarea unei coafuri perfect netede, care îşi păstrează forma timp îndelungat.

Eu l-am folosit destul de multicel, pentru părul mai moale e excelent, înăspreşte cumva firul de păr şi îi dă o ţinută, mai “ţeapănă”. Eu m-aş fi lipsit de asta, că am firul gros şi aspru oricum. Fiind sub formă de spray, se pulverizează bine, acoperă o zonă destul de mare la o pulverizare. Se usucă repede, deoarece conţine alcool. Mirosul e puţin cam înecăcios, însă trece repede fiindcă se uscă repede. Pot să spun că ceva protecţie mi-a oferit, e un produs în regulă, puteţi să îl achiziţionaţi, dacă nu aveţi o problemă cu faptul că are alcool în compoziţie.

Este important de L`oreal şi am dat 39.00 lei pe el. Se găseşte în unele magazine specializate, sau cu ustensile pentru păr.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (15)

 • Eu am de la Avon, si pt parul meu (fir subtire, fara volum) e oribil. Parul arata greasy de la el, si lipsit de volum. Poate o fi potrivit pentru par des si uscat, asa ca cine’l vrea sa ma anunte. Il donez

 • Daca arata gras, inseamna ca e pt par uscat, ia da-l incoa sa il testam. Asta de la matrix nu arata nicium gras, face firu tapan 🙂

 • Eu folosesc de la Wella, Flat Iron Spray-foarte bun si da o stralucire naturala parului

 • Hmmmm… cat costa? eu am un protector solar de la wella, un fel de ulei pentru par cu particule aurii, da a fost cam piparat… Da wella e ok in general.

 • Cred ca a fost un pic peste 50 de lei, dar iti ajunge pentru mai mult timp. Nu electrizeaza parul, are vitamina B5 si filtru UV.

 • e scumpa

 • Acuma… si ieftine si bune nu prea sunt…nu crezi? Si mie mi-ar conveni sa coste toate maxim 10 lei 🙂

 • puteti gasi produsul la http://www.dasolutii.ro Este un produs profesional si este in top vanzari la noi. costa 47 ron insa se aplica putin, la fel ca toate produsele profesionale si il poti folosi timp indelungat.
  Este conceput pentru parul rebel, aspru.. toata gama sleek look este special pentru netezirea, indreptarea parului.

  Multumesc pt review.. 🙂 Ma bucur ca va place.
  ana

 • Asa e, ma tine de ceva vreme. Totusi face putin mai aspru parul meu care oricum e aspru 🙂

 • cred ca nu produsul il face, ci tratarea termica, mai ales daca e repetata. Parul indreptat cu placa trebuie tratat corespunzator, trebuie sa folosesti sampon special pt asa ceva si neaparat masca sau balsam corespunzator.

 • @ana maria onicescu sigur. nu prea folosesc placa, am par bun, dar nu vreau sa abuzez de el, in ultimele 6-7 luni il intind la uscare cu peria rotunda 🙂 si atunci mai folosesc sprayul asta de la Matrix, mai ales in zonele cele mai predispuse deteriorarii.

 • Foarte bune produsele de par de la matrix sj eu am protectie de par pt par subtire sj moale sj e super nu cont dak ninge ploua sau e cald parul imi sta drept sj nu mi se arde mai deloc 😀 super :)n’am cuvinte:P

 • super. bravo.

 • Hello i try to open your blog in safari and its looks funny, i tink that the problem is from your hosting ,or maybe from me but still you have a nice setup for the ads, i writing in this post because you will see it when you are validating comments, Keep up the good work Joreon from Nederland

 • well, dunno, nobody told me that before. I shall investigate the problem, thank you