Lifestyle

Cel mai bun creion contur de ochi/buze

Dermatograful Contur de la Farmec. Probabil că nici nu mai e cazul să spun mai multe, majoritatea ştiţi deja că creionul Contur negru e cel mai cel. Nu pentru că e clujean ci pentru că nu trebuie să îţi scoţi ochiul ca să obţii un negru perfect, o linie uşoară e suficientă, nu irită ochiul, se găseşte aproape peste tot de cumpărat şi este foarte ieftin (sub 10 lei)!

A se mai cumpăra şi creionaşele contur de buze sau de ochi ADA. Au o tradiţie deja în România, însă nu de asta au rămas ele pe piaţă, ci pentru că au o textură moale, lasă culoare cu uşurinţă, roşul e roşu, rozul roz, verdele verde, negrul e negru etc. Sunt pe aceeaşi lungime de undă ca şi cele de la Farmec, însă sunt mai ieftine. Costă între 2 lei şi 4 lei, depinde de unde le cumperi.

A nu se cumpăra creionul negru contur de ochi de la Avon. Negrul acela e mai degrabă gri. Altele nu am mai încercat, folosesc Contur de la Farmec şi ADA aproape dintotdeauna.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (11)

 • imi recomanzi si un ruj care sa tina cat mai mult?? Nu de alta dar trebuie sa fac un cadou si l-as anexa si pe acesta 😉

 • @marius. hm… cat vrei sa dai pe ruj? daca vrei sa dureze mult, intrebi in magazinele de cosmetice care sunt long lasting sau rezistente si te orientezi in functie de pret. daca nu, am rujurile de la Sonya, Forever Living Products, care … eu am unu de cativa ani si nu da domnu sa se termine 🙂 Cele de la Sonya sunt si regenerative, nu usuca buzele, sunt naturale si au un pigment asa puternic, ca trebuie pus putin. De aceea se termina asa greu. Si si sta pe buze. Acuma, niciun ruj oricat de rezistent s-ar declara el, nu ramane intact daca te apuci sa bei si mananci normal.

 • Saru’mana! ma decsurc, sper, de aici inainte 😉
  PS si cele de la Sonya unde sa gasesc, si cam ce pret au 😉

 • PPS acum am vazut ca sunt prin retea de distributie 🙂

 • yup, daca vrei, iti trim mail cu detalii, ti-l comand pe numele meu. daca nu, intreaba fetele de pe la cosmetici de ruj long lasting, ca iti arata ele de la mai multe firme.

 • astept mailul cu detalii (cel ce apare la comm) si mai vorbim pe mail 😉 Merci mult!

 • Creioanele ADA in Cluj costa intre 2 si 4 ron bucata? Na ca mi-am gasit si idee de afacere :)) ..vin sa le comercializez la voi; eu, de la mine din Suceava, le iau cu 1 ron (daca nu cumva s-au scumpit la 1,5 ron). 😛
  Folosesc doar negru, pt. conturul ochilor si adevarul e ca sunt foarte bune.

 • simona, clujul e un oras scump. da, stiu ca s gasesc si sub 2 lei in alte orase

 • am si eu un creion de la ADA …e un roz/mov …nu stiu 😀 ceva de genul
  numai ca nu pot sa`mi dau seama daca e de ochi sau buze…sau poate fi amandoua? ms anticipat 🙂

 • Cristina, la ada nu se prea stie ;)) mai mult ca sigur e de buze 🙂

 • Deci DA, subscriu la faptul ca sunt f rezistente cele de la ADA,am de ochi si de buz, supeeeeeeeeeeeeeeeer,sunt ffff multumita, incercati si rujuri de la Farmasi,am unul rosu nemaipomenit,care tine cateva ore bune si e doar 8 lei=)