Lifestyle

Balsam vitaminizant cu brusture şi B6 de la Cosmetic Plant

Multe persoane, cu păr normal sau uscat se plâng că unele produse pentru părul uscat le îngraşă părul. Te-ai confruntat şi tu cu problema aceasta? Eu da. Nicio problemă, există o rezolvare. Dacă ai un păr normal spre uscat iar produsele pe care le foloseşi îl fac să pară, după nu mai târziu de o zi, cam unsuros, balsamul vitaminizant cu brusture şi vit. B6* de la Cosmetic Plant s-ar putea să îţi răspundă necesităţilor. Pentru părul normal în mod sigur e o binecuvântare iar pentru cel uscat o alinare echilibrată.

Produsul conţine extracte din diverse plante cum ar fi urzică, rozmarin, coada calului, rădăcină de brusture, frunze de nuc şi mesteacăn şi vitamina B6, într-o formulă unică cu rol de regenerare a firului de păr şi de protecţie antimicrobiană a scalpului. Deasemenea, previne încărcarea electrostatică, oferind flexibilitate, supleţe şi luciu. Lăsat să acţioneze cam două minute, vă lasă senzaţia unui păr aerisit, hrănit, fără a rămâne gras, făcându-l uşor de pieptănat.

Chiar dacă nu aveţi părul vopsit, dacă folosiţi placa de păr, atât fetele cât şi băieţii care au multă grijă de frizura lor, dacă folosiţi ondulatorul sau produse de fixare cu alcool în mod constant, inevitabil aveţi nevoie de acest balsam, fiindcă vi se usucă părul.

Se prezintă într-o stilcuţă de plastic cu design simplu dar elegant de 250 ml şi are un parfum uşor ca de plante uscate, pe care eu îl ador. Dacă trebuie să te speli pe păr des, balsamul vitaminizant de la Cosmetic Plant este un prieten de nădejde al părului tău. Raportul calitate preţ este unul excelent, în favoarea cumpărătorului, produsul costând în jur de 9 lei, depinde de unde îl luaţi, în ţară s-ar putea să îşi adauge distribuitorii ceva comision, dar nu cred să fie cu mult mai scump.

*Produsul mi-a fost oferit spre testare de Cosmetic Plant (www.cosmeticplant.com).

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)