Lifestyle

Ce cred eu despre rimelurile de gene?…

Reclamele TV la rimeluri sunt adevărate condiţionări spre cumpărare, nu am dubii în această privinţă. În fiecare reclamă genele ba se lungesc de 2-3 ori faţă de lungimea iniţială, ba capătă un volum fenomenal.

Colosal de la Maybelline însă le-a întrecut pe toate cu o gogonată care susţine că dă de 15x mai mult volum genelor (trecând peste faptul că are un miros ce revoltă ficatul 😐 ). Normal, mituri urbane. Şi de L`oreal double extension a fost doar gura, e la fel ca un rimel normal, de lungire sau volum. Am avut unul şi din occident, şi din România. Genele au lungimea şi volumul pe care le au, şi în afară de a le da o ţinută şi să adauge vreun milimetru la lungime şi să le îmbrace puţin pentru volum, nu mai fac mare lucru. Aşa că eu, personal, nu mă mai înghesui să iau ultimele apariţii, că m-am lămurit.

Actualmente folosesc Rimmel Extra Super Lash (după ce am reuşit să scap de Colosalul sconcs), de care sunt mulţumită, pe de o parte poate pentru că nu mă aşteptam la efecte “maybe she`s born with it”, iar pe de altă parte nu am fost niciodată dezamăgită de această marcă până acum.

Odată cu apariţia modei genelor false de toate soiurile, până acum nu prea accesibile nouă, muritoarelor de rând, cred că toată lumea s-a prins despre ce este vorba. Rimelurile de lungime, de volum, sunt în regulă, fac ceea ce spun în limita “materialului” disponibil, dar nu le face să arate ieşit din comun. Aşa că eu cred că toate sunt aproape la fel, ceea ce le diferenţiază poate fi doar compoziţia, textura şi felul în care le simţi pe gene. Oricum, el nu trebuie să lipsească din machiajul tău niciodată. Dacă îţi doreşti foarte mult gene voluminoase sau lungi sau de amandouă şi nu eşti înzestrată de la natură cu ele aşa, bazează-te pe genele false. Până înveţi să le aplici, dau puţină bătaie de cap (eu încă mă antrenez), da` ce nu facem noi, exponentele sexului frumos, pentru frumuseţe  🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • incearca sa folosesti termenul de “Mascara” in loc de “Rimel” (Rimel este termenul popular ca si adidasi 😛 )

  • eu zic ca “rimel” exista cand era mama de varsta mea si nimeni nu stia ca exista Rimmel, in schimb “mascara” este un anglicism recent preluat. Cu adidasii sunt de acord, cu asta nu.