Lifestyle

Ce deodorant foloseşti?

Nu mi-ar fi trecut prin cap să scriu ceva despre acest subiect, dacă nu mă loveam de o problemă în folosirea deodorantelor. Până acum vreun an, mă gândeam că nu contează dacă e Fa, Nivea, Lady Speed Stick sau altele, doar deodorante sunt toate.

Până am descoperit mirificul, mirobolantul, magnificul Nivea deo stick pentru femei, care cică nu lasă aşa multe pete sau din seria  “black dress friendly”.  Într-adevăr, nu lasă chiar aşa multe dungi albe pe bluze, dar nu asta e ideea, ci că a te da cu el, este ca şi a nu te da cu deodorant. La prima utilizare… m-am gândit eh, am uitat să mă dau azi dimineaţă. La a doua… ce naiba? Parcă aveam un porcuşor agresiv sub braţ, ca acela din reclamă. Dar nu m-am descurajat şi l-am folosit în continuare de câteva ori, până când a simţit şi altcineva că sunt “neprotejată”. Şi atunci m-am decis să mă descotorosesc de el. Am îndrăznit să mai întreb şi în dreapta, în stânga, şi mi s-a confirmat “da, e de rahat” (îmi scuzaţi exprimarea, am vrut să păstrez afirmaţia nealterată). De atunci am schimbat marca şi de câte ori văd Nivea pentru femei îmi schimb rapid privirea de pe raft.

În ceea ce îi priveşte pe bărbaţi, Nivea deo stick pentru ei nu stă rău, am auzit cel puţin 2 bărbaţi mulţumiţi de el şi l-am încercat şi eu! De ce e diferenţa asta?!

Momentan folosesc deodorant spray Adidas sau Dove sau deostickul de la Forever Living Products când nu am chef de chimicale (nu are aluminiu, o substanţă cancerigenă), dar aş fi curioasă să ştiu voi ce mărci folosiţi şi ce îmi recomandaţi. Deschid antenele larg şi mă duc să încerc. Mă interesează ce folosesc şi bărbaţii, aşa că faceţi-vă 1 minut să vă destăinuiţi. 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (11)

 • deodorantele de la nivea incep sa miroasa urat in contact cu pielea mea :)) incearca rexona sau rollonu de la vichy 🙂

 • da, da rexona e ok. deostick sau spray zici tu?

 • de fapt eu nu folosesc deodorant 😀

 • (rexona stick, ala fara alcool 😛 )

 • roll-on de la Bourjois! Il iubesc pe cel albastru 😀
  acum am facut greseala sa iau de la Dove…

 • serios? mie de la dove imi place spray-ul si stickul nu am incercat roll on. nu am incercat bourjois. 🙂 INCA

 • Rexona. Am mai folosit ceva pe baza de aloe superrrrrr dar nu mai stiu cum se numeste ca l-am primit din spania.

 • acum 4 ani am gasit un roll on cu extract din plante de mare si alge romanesc.. deci fara aluminiu , care e cancerigen….. mam felicitat, cand mam dus peste 5 luni sa iau altul…. ciuciu.. nu mai avea, stiu ca am fost multumit de el, mai ales ca nu era cancerigem, dar a disparut si, pacat,, era produs romanesc si necancerigen stiti cum se cheama? a mai vazut cineva prin romania produsul?

 • salut stefan, daca poti sa imi dai mai multe detalii, eventual un nume, poate il gasesc, asa, singurul pe care il stiu fara aluminiu este unul de la Forever Living Products.

 • am postat si eu ceva despre deodorante aici : http://cristina-la-vie-en-rose.blogspot.com/2011/02/antiperspirante-si-deodorante.html … daca te interseaza :p chiar daca postul tau e mai vechi, acum ca a venit caldura este iarasi de actualitate :))

  Btw: i love ur blog!!!

 • Dove este printre cele mai bune, dar doar sortimentul Original(cel albastru inchis)
  Mai e bun si Silk Beauty de la Oriflame,are un miros superb.
  Si,da,si eu mai folosesc pt barbati, persista mai mult efectul.