Lifestyle

Acum e o delectare pentru ten – pudra minerală

Machiajul mineral este un subiect pe care îl studiez de un timp încoace. Am reţinut că el este natural, un produs certificat ca mineral nu trebuie şi nu are nevoie să conţină chimicale. Asta este o veste bună pentru piele.

Sonya Aloe Mineral Make-up de la Forever Living Products este o pudră minerală integral, deci merită să îşi poarte numele. Am testat-o preţ de câteva zile şi, chiar şi tenul meu uscat este încântat de ea. Vă spuneam într-o postare anterioară că pentru tipul de ten uscat, eu nu aş recomanda pudrele. Ei, aceasta nu strânge faţa, se aşează uniform şi nu are aspectul acela “de făină”, hrăneşte tenul, îi dă luminozitate şi o senzaţie de confort deosebită.

Datorită formulei sale polivalente, îndeplineşte concomitent rolul de corector-anticearcăn, fond de ten, pudră de fixare, pudră bronzantă sau fard de obraz. Sub formă de pulbere fină, se găseşte în 3 nuanţe – Natural, Amber, Caramel. Pentru tenul foarte deschis, recomand Natural.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • Buna! Sunt interesata de aceasta pudra si nu stiu de unde as putea sa o comand….V-as fi recunoascatoare daca m-ati putea ajuta! Eu sunt din Targu-Mures si nu am gasit-o in magazinele din oras…

  • Alexandra, e pe baza de comanda, poti de la mine. mail me la sigina at sigina.com

  • Te-as ruga sa imi dai mai multe detalii despre pudra si despre comanda : cat costa pudra, cum o livrezi , cat costa transportul, despre nuante ( eu am tenul deschis la culoare, dar nu foarte deschis si nu stiu ce nuanta mi s-ar potrivi…ai cumva monstre?) etc. Multumesc mult ! ps : nu am reusit sa iti trimit mail…te rog mai scrie o data adresa

  • Buna,eu am aceasta pudra si sunt foarte multumita,dar as vrea sa incerc si cea translucida tot de la forever.ce ma sfatuiesti?