Lifestyle Review

Fond de ten pentru toate tipurile?

De-a lungul timpului m-am convins că pudrele nu sunt o opţiune grozavă pentru tenul uscat. S-au scos pe piaţă fonduri de ten 3 în 1 sau “spumoase”, cum le numesc eu, care pe faţă se transformă în pudră. Deşi sunt unele care susţin că sunt “pentru toate tipurile de ten”, vă spun din experienţă proprie, că nu sunt pentru toate tipurile de ten. Cel puţin nu pentru cel uscat.

Ultimul pe care l-am încercat şi care are pretenţia că este pentru orice tip de ten este Chanel Double Perfection Cream Poudre, SPF 15.

Are o textură plăcută, se aşează bine pe faţă, nu încarcă tenul, eu zic că este grozav pentru tenul normal şi gras.  Dar pentru tenul uscat nici vorbă. Uscă faţa şi nici după laptele demachiant nu mi-am simţit în regulă pielea, decât după o hidratare sănătoasă.  Fondurile de ten pentru toate tipurile sunt o găselniţă de marketing şubredă.  Deci, adio, fonduri de ten “atotmultiadaptabile”.  Rămânem la cele dedicate fiecărui tip de ten. În cazul meu, fondurile de ten pe bază de apă şi/sau uleiuri.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)