Nails Review

The best manicure of all times

Unghii cu gel, unghii cu semi, unghii cu lac cu uscare UV, unghii cu model, unghii simple, manichiuri complicate și tratamente – sunt multe variante azi dacă vrei niște unghii mișto. Atunci când te-ai săturat de toate, sau pur și simplu vrei să iei o pauză, back to the basics este o opțiune  care nu iese niciodată din tendințe: unghiile îngrijite.

The best manicure of all times are well cared nails.

Practic, a-ți face manichiura înseamnă să-ți îngrijești unghiile. Cosmetica decorativă e deja altă poveste. Eu nu mă impacientez prea mult de efectul laclui semi asupra unghiilor. Slavă domnului – cresc, se înnoiesc, nu-i nicio pagubă, o să-mi mai pun curând. Dar între am optat pentru manichiură simplă, cu unghii îngrijite, și folosesc Loțiunea cu provitamina B5 de la Farmec. Ce să-i faci, beauty addicts mereu găsesc ceva, fie și invizibil, cu care să se pigălească. Loțiunea e disponibilă într-o sticluță ca de lac, e transparentă și se aplică pe unghia curată, cu sau fără lac peste ea.

Și, într-un pas cu primăvara, am reînnoit stocul de lacuri normale, care mi se uscaseră stând și așteptând să-mi treacă cheful de semipermanent, și am optat pentru lacurile Farmec Ultrarezistent, în câteva nuanțe primăvăratice + TopCoat-ul 3D, care dă un luciu similar lacurilor semi. Am chef de unghii nude, naturale, dar entuziasmul noilor achiziții nu m-a lăsat să nu le colorez deja.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)