Review

(News&Review) Gerovital – Flori de Mac

Îmi amintesc că citeam cum, pe vremuri, când unui bărbat îi plăcea de o femeie, o curta destul de mult timp până să fie împreună (asta dacă nu se căsătoreau direct). În mod special, îmi vine în minte autobiografia blagiană. Secolul vitezei a sărit romantismul clasic la romantismul pragmatic – la etapa ne-am văzut, ne-am plăcut, ne-am mutat împreună. Practic, asta înseamnă curtare în zilele noastre. Lucrurile s-au schimbat, în timp, prea puține au rămas aceleași. Mai puțin brandul Gerovital, care este în topul femeilor de mult timp, de la generațiile menționate la femeia modernă de azi. La fel de iubit și atunci ca și acum, Gerovital s-a adaptat secolului vitezei oferind mereu noutăți, evitarea rutinei, menținerea interesului româncelor, pretențioase cu look-ul lor recunoscut internațional și în continuă căutare de formule mai bune, mai avansate pentru îngrijirea de zi cu zi.

Gerovital celebrează frumusețea româncelor în această primăvară cu o gamă ”înflorită” – Gerovital – Flori de mac. Principiile active ale gamei sunt: uleiul organic de floare de mac, uleiul natural inca omega și ceara de albine, uleiuri naturale de Jojoba, Squalan, Avocado, Soia, vitamina A și E, Ceramidyl-Omega și Aquxyl, despre acțiunea cărora puteți citi pe link-ul de mai sus.

Gerovital Plantgerovital flori de mac (1)

Gama conține produse de îngrijire a tenului, a corpului și a părului, și pot fi găsite aici.

Eu sunt un mare fan al apei micelare. Vă recomand cu drag apa micelară, care curăță foarte bine tenul și este prezentat într-o manieră cu pompiță, super elegantă.

gerovital flori de mac (4)

Crema Microdermabraziune – o cremă cu particule abrazive delicate, pentru uz săptămânal. Oferă-ți un răsfăș de seară, după demachiere, de a revigora circulația capilară și a îndepărta celulele moarte, pentru a-ți revela un ten luminos și proaspăt în dimineața următoare. Eu personal o iubesc – nu prea dură, nu prea fină, ci exact cum trebuie. Flaconul – practic și elegant.

gerovital flori de mac (6)

Crema hidratantă, simplă, merge de la +25 de ani (eu aș zice că de la 20+), oferă o hidratare lejeră, plăcută, fără senzație de încărcare.

gerovital flori de mac (7)gerovital flori de mac (5)

Foto: Francisc Sandorgerovital flori de mac (3)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)