Featured Lifestyle

Sportul meu preferat

… e dansul. Cred că deja e clar că la Gimmy cursurile cele mai frecventate de către mine sunt zumba și zumba fitness. Am rămas să revin cu impresii despre noi cursuri, pentru că uneori am chef să mă duc la ceva nou, să evit rutina. Însă mari progrese n-am făcut la acest capitol, odată ajunsă la zumba, mi-am dorit să învăț să execut pasii ca să pot lucra eficient la oră, altfel nu fac nicio treabă. Și ca să înveți pașii trebuie să mergi! Pe locul doi se află Ultimate Pilates, de care v-am povestit aici. Căștigă teren Strike Zone, după care m-am simțit bine lucrată. Îmi place să alternez Strike Zone cu Ultimate Pilates. Am fost și la slim fast o singură dată, însă mie nu mi se potrivește, cred. Nu îmi fac bine exercițiile când la sol, când în picioare, amețesc dacă mă ridic brusc așa că prefer exercițiile care ori sunt jos, ori sunt sus, ori mă ridic încet. Dar voua s-ar putea să vă placă, căci Alexandra e foarte drăguță și „teroristă”. 🙂 Uitasem că îmi place stepul. Mi-am reamintit la Irina, la Step&Tone, și am de gând să mă duc mai des. Vă recomand cursul acesta și vouă. Tonifiant, cardio, lucrezi absolut tot, iar Irina e foarte mișto din toate punctele de vedere (we have history so I know 😉 )

La zumba puteți merge la Brândușa, o să vă placă pentru că e veselă, sexoasă, dansul e amuzant și vă destindeți. În același timp, și transpirați. Dacă nu ați fost la zumba, ar fi bine să începeți cu cursurile Brândușei, eu așa am făcut. La Zumba Fitness îl găsiți pe Adi. La început mi se părea extrem de amuzant ca un tip cu super fizic să se fâțâie și să se unduiască așa grațios pe zumba, inclusiv chestia asta mă făcea să fiu cu gura până la urechi. O să vă placă la zumba fitness pentru că Adi e extrem de pasionat, pune mult suflet în fiecare oră și e foarte profi. Asta are și un revers, uneori are coregrafii complicate. Dar dacă ești la început, arată pașii dintre piese, astfel ca toată lumea să poată să lucreze. E un stil diferit de al Brândușei – mai fitness, vorba aceea, așa că o să vă placă să alternați cursurile lor, zic eu. Și acestea, la rândul lor, cu cursuri de Pilates (ținute de mai multe instructoare) și stretching.

Acum o săptămâna a fost Zumba Halloween Party cu Adi și Brândușa, două ore, la Gimmy Gheorgheni. Eu nu am fost în cea mai bună formă fizică, dar nu am putut să lipsesc de la așa ceva nici în ruptul capului, mi-a plăcut maxim să mă fâțâi cu amandoi în sală. Puteți vedea câteva poze pe care le-am extras de pe pagina lor de FB, ar fi trebuit să primesc și videouri, dar din păcate nu le-am primit încă… e altfel când e în mișcare 🙂 Rămân datoare să vă spun impresia mea asupra altor cursuri de la Gimmy la care încă n-am fost și să vă împărtășesc o idee, ca viitor dietetician, despre cum să integrați sportul în viața voastră pentru a menține un echilibru și pentru a nu cădea în extreme.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • N-am incercat inca zumba dar ma declar indragostita de tae bo 😀 Oricum, dupa antrenamentele de tae bo cred ca zumba o sa mi se para parfum, nu? 😀

  • Lavi, da, si eu am fost dependenta de tae bo acum vreun an si. zumba e minunata, lucrezi dar nu iti dai seama. 🙂