Lifestyle

Super GIVEAWAY Apidava: Mierea e…

Giveaway Apidava by SiginaDupă cum v-am anunțat, am copt un giveaway foarte, foarte drăguț, cu niște delicioase premii Apidava 😡 (despre cosmeticele Apidava aici și poți să vezi site-ul aici). De data asta vor fi 16 premii, așa că mai multă lume va avea șansa să câștige!

Premiile vor consta în 16 pachețele-cadou formate dintr-o cremă și un mini săpun foaarte delicios. Și câte un pachețel va pleca către cele 16 câștigătoare:

1.Crema antirid 30ml + mini sapun

2. Crema antirid 30ml + mini sapun

3. Crema hidratanta 30ml + mini sapun

4. Crema hidratanta 30ml + mini sapun

5. Crema regeneranta + mini sapun

6. Crema regeneranta + mini sapun

7. Crema de ochi + mini sapun

8. Crema de ochi + mini sapun

9. Crema de maini  + mini Sapun

10.Crema de maini + mini Sapun

11. Crema de picioare + mini Sapun

12. Crema de picioare + mini Sapun

13. Crema Gommage  + Mini Sapun

14. Crema Gommage  + Mini Sapun

15. Masca de fata Cleopatra + mini sapun

16. Masca de fata Cleopatra + mini sapun

Condiții de participare la giveaway – foarte importante!!! Aveți dreptul doar la un singur entry. Nu poate concura și șotul/fratele/iubitul/ pentru voi! Hotărâți-vă, ori soțul, ori soția! Dacă le văd, le anulez pe ambele. Participați, vă rog, de pe un singur id, că mi-am dat seama și în alte dăți când cineva s-a înscris de 5 ori cu alte nume. Deci vă rog, nu trișați, vreau să aibă toți concurenții șanse egale, nu mă obligați să anulez răspunsuri. Și acum ce să faceți 😀 :

1. Like pt pagina mea de FB (dacă nu ați dat deja) și like pt pagina de FB Apidava.

2. Completați chestionarul acesta pentru mine.

3. Să-mi dați o definiție originală a mierii (poate să fie foarte scurtă, dar inspirată).

4. Share acest post pe wall-ul vostru de FB și lăsați-mi în comentariu link-ul către postarea de pe FB (puteți face aceasta dând click pe timpul de când ați publicat update-ul), alături de numele cu care ați ”plăcut” paginile de FB (a mea&Apidava) și definiția mierii, în viziunea voastră.

Alegerea celor 16 câștigătoare: vor fi alese cele mai simpatice 16 definiții ale mierii, așa că lăsați-vă imaginația să zburde. De data asta, fără random.org! Giveaway-ul se încheie joi, 31 mai, ora 21.00. <:-P Succes!!! :*

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (62)

  • like ambele : nicoleta ciocoiu chestionar completat share :https://www.facebook.com/nicoleta.ciocoiu.9/posts/305613639526250 Uitati-va la un strop de miere in lumina Soarelui si observati cum straluceste precum un bob de chihlimbar ce a strabatut timpurile, pastrand ferecata in el o poveste de la inceputul Lumii.Un miracol dulce ,miracolul vieti ( pe scurt )

  • like la amandoua linkuri cu anuta tudorache,completat chestionar ,dat share aici

    http://www.facebook.com/anutaadi/posts/178646328929453

    Definitia mierii pentru mine,inseamna”cel mai dulce lucru din viata noastra,consistenta,gustul si aroma sunt de nedescris.Iar culoarea sa aurie te indeamna sa o gusti,nu ii poti rezista,le multumim din suflet micutelor zburatoare,albinutele care fac o munca neincetat pentru a aduna duceata florilor sa ne-o daruiasca noua.”

  • share: http://www.facebook.com/KatyaMikhailov/posts/412534302114554 , fb: andra katerina
    def: Mierea este minunea albinutelor. Nici nu pot sa-mi imaginez cata munca si mai ales, cata organizare exista intr-un stup. Mierea poate indulci si cel mai amar suflet. Insa pe langa dulceata ei care ne poate face ziua mai frumoasa, trebuie mentionata si valoarea terapeutica a acesteia, care este majora. Mierea mie imi aduce aminte de copilarie, cand salivam dupa borcanasul din debaraua bunicii, nu prea aveam multe dulciuri si mierea pe paine era o delicatesa.

  • fb : Iuly Ana
    share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=194835233971815&id=100002431894040
    Într-un petec de lumină,
    Prinde gândul rădăcină.
    Şi tot creşte, creşte, creşte
    Şi deodată înfloreşte.
    Dumnezeu îi dă putere
    Şi din floare, curge miere.
    Dumnezeu pe buze-o pune
    Şi devine rugăciune.

  • FB MIHAELA CAUNIC
    SHARE http://www.facebook.com/mishacaunic/posts/416615161693122
    Mierea de albine este considerata una dintre cele sapte minuni alte stupului, fiind o adevarata pastila de sanatate pentru organismul uman!mierea este amintirea dulce a copilariei,cuvintul de alint folosit deseori ca adjectiv buze de miere,luna de miere……..mierea inseamna rasfat!

  • fb mihaela ghelase
    share https://www.facebook.com/mihaela.ghelase.1/posts/110095412462324
    Mierea de albine este medicamentul vietii.Este rezultatul unei munci uriase a stupului, care transforma zaharurile gasite pe florile si pe frunzele plantelor intr-o pasta semilichida, cu o compozitie chimica extrem de complexa.

  • Facebook: Andreea Popa
    Share: https://www.facebook.com/andreea.popa.9674/posts/438303039514794
    Definitie: Grecii antici spuneau despre miere ca este un dar al zeilor, care este adunat de catre albine din roua de pe flori, fiind o ramasita de la ospetele nocturne ale nimfelor.
    Indienii considerau mierea o materializare a razelor de lumina, materializare care hraneste nu doar corpul, ci si mintea si sufletul, fiind din acest motiv cel dintai dintre alimente. In Evul Mediu, se credea ca mierea este sintetizata de catre albine dintr-o esenta subtila a florilor, pe care doar ele aveau puterea sa o capteze si apoi sa o transforme in acel lichid chihlimbariu. Prin secolul al XIX-lea, s-au facut primele analize care au stabilit ca mierea este o combinatie de zaharuri simple, incercandu-se inlocuirea sa cu zahar din trestie si, mai apoi, din sfecla. Multa vreme s-a facut in mod fals o echivalare intre miere si zahar, cele doua fiind insa extrem de diferite. Mierea este mult mai complexa. Un biochimist american, B. H. Weller, afirma ca „nici cu aparatura supersofisticata din secolul al XXI-lea nu poate fi inca sintetizat un produs care sa se apropie prin compozitia sa biochimica si prin calitatile biologice de miere, care constituie inca un mare mister pentru stiinta”.

  • share: https://www.facebook.com/geta.alexiu/posts/455478847812121
    FB: Geta Alexiu
    Mierea este dulcele leac aducator de longevitate si frumusete! Un minunat dar al naturii pe care ar trebui sa nu uitam sa-l folosim daca vrem sa avem prin preajma sanatatea!

  • fb: veronica picioroaga
    share:http://www.facebook.com/veronica.picioroaga/posts/320739494667107
    Mierea de albine , un dulce bun si sanatos si la frumusete meritos !

  • FB bianca roxana anitei
    share https://www.facebook.com/bianca.roxana/posts/448470235180358
    Mierea este desertul meu preferat: dulce si suav ca o primavara..Ma binedispune la fel cum o face si soarele dupa o zi noroasa;)!La fel de mult o iubeste si baietelul meu si nu ii refuz niciodata aceasta bucurie, stiindu-i atat de bine proprietatile curative atat de benefice organismului uman.

  • fb:Nicoleta Agache
    share:http://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/312237165523497
    Mierea este un dar al naturii de care ne bucuram cu totii.Ne ajuta sa fim frumosi dar si sa fim sanatosi.O folosim ca indulcitor,medicament,ca ingredient in cosmetica.

  • fb:Yady Deea
    share:https://www.facebook.com/YadyDeea/posts/317472538329450

    Mierea-i gustul tineretii
    Cadoul dulce al vietii
    Fructul muncii asudatoare
    Al albinutelor ,muncitoare
    Ce zboara prin floricele
    Chiar si in zilele grele
    Polen repede sa stranga
    Pana ce vantul nu-l alunga
    Efortul insa este rasplatit
    Cu un gust nemaipomenit
    Al mierii ,subtanta divina
    Cu o textura sublima
    Un dar venit din Rai
    Ce se lipeste ca un scai,
    De un suflet curat
    Ce pe veci l-a fermecat!

  • Fb: Ana-Maria Gurgu
    Share: http://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/297077090386582

    Mierea aliment gustos
    Dar si foarte sanatos,
    Daca nu e zahar tos
    Noi vom creste mai frumos.

    Albinutele ne-ajuta
    Ele facand miere multa
    Din polenul florilor
    Si cantecul zanelor.

    Mierea-nseamna sanatate
    Ai grija la cantitate,
    Nu cumva sa faci abuz
    Ca apoi devii confuz! :))

  • fb:tatiana sorina
    share:http://www.facebook.com/tatiana.sorina/posts/390232381027925
    Mierea de albine a fost prima substanță dulce folosită de om.Mierea este un aliment cu gust dulce și parfumat, cu aspect semifluid, vâscos sau cristalizat și culoare specifică, având un conținut mare de zaharuri și substanțe minerale, vitamine, enzime, acizi organici.Aprecierea mierii se face dupa culoare, consistenta, gust si miros.Aroma mierii este data de uleiurile etirice prezente in nectarul floral.
    multumesc:*

  • fb:deea andreea
    share:https://www.facebook.com/andreeailie20/posts/303236516426515
    Prin definiţie, mierea este “substanţa dulce produsă de albine melifere din nectarul florilor sau din secreţiile care provin din părţi vii ale plantelor sau care se găsesc pe acestea, pe care le culeg, le transformă şi le combină cu substanţe specifice şi le înmagazinează în fagurii din stup”.

  • Mierea este un produs dulce cu care iti poti indulci diminetile , este folosita la creme , sapunuri , foarte folositoare si nu trebuie sa ne lipseasca

  • share pe facebook: https://www.facebook.com/romina.talpos/timeline/story?eut=76&wstart=1335855600&wend=1338533999&hash=-9215312392400031185&pagefilter=3
    NUME FB: Romina Talpos
    Mierea este acel ceva care nu poate lipsi din ceaiul meu , acel medicament care imi vindeca gatul dupa o petrecere cu fetele in care am strigat :)) si un mijloc bun de dobandire a frumusetii

  • Share- http://www.facebook.com/ladunca.ionelia/posts/221362357983604
    FB- Ladunca Ionelia
    Sa dau o definitie simpatica a mierii este o provocare pentru mine, nu ma pricep la compus nici la fabulat deci…cam greu …Totusi am sa iti spun ce imi trece prin cap atunci cand ma gandesc la MIERE : un miracol facut de niste fiinte mici, urate si uneori violente, miracol necesar tuturor…copii o adora ca le indulceste papilele, batranii o folosesc pe post de pansament gastric, barbati o cam ignora…apeleaza la ea doar daca este nevoie…iar femeile o ADORA, in ceai, simpla, pe post de incredient cosmetic reprezinta salvarea multora! Prin urmare
    MIEREA = MIracolul Etern REdat de Albine!

  • Fb: Mitu Catalina
    Link Share: http://www.facebook.com/mitu.catalina.9/posts/149385971860317
    Mierea pt mine a fost si este remediul minune aproape la orice mica problema. Astfel ca mierea pt mine este vitala,este un dar pretios al naturii. Este esentiala,de aceea ar trebui sa ne bucuram din plin de ea!

  • fb: Mihaela Preda
    share:http://www.facebook.com/mihpre/posts/354996141221091
    Mierea = sanatatea, frumusetea si prospetimea provenita din flori.

  • Fb:janeta janet
    share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/368507636531920
    Mierea este un bun indulcitor dar si un bun medicament,bun in mastile de fata

  • fb ambele pagini Catalina Sora
    completat chestionar
    Mierea elixir pentru sanatate
    share https://www.facebook.com/catalina.sora/posts/196311703824459

  • fb:Lazar Oana
    share:https://www.facebook.com/lazar.oana.35/posts/337072379697506
    Mierea este cel mai dulce si mai sanatos dar de la albinutele noastre harnicute .
    un cadou pentru pielea noastra dar si pentru corpul nostru.
    bunicul meu are albinute la tara si am fost o rasfatata cu acest deliciu.imi amintesc de vacantele la tara cand treceam de poarta gradinii cu viteza pt ca vizavi erau albinutele si cum am mai fost intepata fugeam :))
    nu vreau sa mai zic de fagurii plin cu miere ce gustosi sunt.mi sa facut pofta de copilarie:(:(
    ce frumos era totul.
    cel mai sanatos desert dar si cel mai sanatos e ….mierea

  • Like FB la ambele pagini: Cris Tina
    share: https://www.facebook.com/coral.christine/posts/395388723844499

    Mierea- picaturi de aur din natura.

  • fb kaiyo aino
    share http://www.facebook.com/kaiyo.aino.9/posts/444434802233299
    Mierea-cel mai dulce secret al frumusetii

  • FB: Andreea Elena
    Share: https://www.facebook.com/andreea.elena.9256/posts/392013210840776
    In viziunea mea, mierea inseamna izvor de sanatate, dulceata si delicatete. Este cel mai pretios dar al albinutelor.

  • fb manole alina maria
    share https://www.facebook.com/manole.alinamaria/posts/415257281852632
    Omul face rău aşa cum albina face miere.(citat din William Golding)
    Mierea este produsul realizat de albine în exclusivitate din nectarul florilor sau din sucurile dulci de pe alte părţi ale plantelor verzi, pe care acestea le culeg , le îmbogăţesc cu substanţe proprii şi le prelucrează într-un mod specific obţinând în final produsul astfel definit, pe care-l depzitează în celulele fagurilor din stup pentru a constitui hrana lor energetică.

  • FB: Popa Cornelia Crina
    http://www.facebook.com/corneliacrina.popa/posts/387830637935182
    Mierea este pentru om al doilea sange, darul de viata pe care ni-l face natura.

  • share: https://www.facebook.com/patriche.ionela.3/posts/303826719703899
    fb: Patriche Ionela
    mierea este cel mai rapid si puternic energizant natural cunoscut

  • Nume Fb : Ana-Maria Secan
    https://www.facebook.com/anascn/posts/295462393881870
    mierea este bucuria sufletului, frumusetea trupului si sanatate curata

  • fb jana mirea
    share https://www.facebook.com/profile.php?id=1785818644&ref=tn_tnmn#!/permalink.php?story_fbid=430961800256520&id=1785818644
    definitia mierii pt mine ar fi: sanatos,gustos ,intareste imunitatea, pt ten este miraculoasa,pusa in cafea sau ceai ,ma mentine in forma fara a ma ingrasa,ingredientul “minune”,nu-mi lipseste din casa

  • Buna!
    Nume Fb: Ioana Gheorghita ;
    Am completat chestionarul ;
    Share: https://www.facebook.com/ioana.a.gheorghita/posts/341410882594104
    Mierea,indiferent de sortiment
    Este un bun tratament,
    Pentru corp si pentru ten,
    Lasa pielea ca de saten,
    Iar pe par de-i aplicata,
    Il revitalizeaza indata!

  • share http://www.facebook.com/simona.mihalache2/posts/242908102481103
    Fb simona mihalache
    Este eternuk simbol al iubirii.
    Miere picura sfant de pe buzele tale,
    miere curge incet, savuros pe buzele mele,
    ca mierea de dulci si mangaietoare sunt soaptele tale,
    aurie ca mierea in soare e privirea mea ce te oglindeste,
    miros imbietor ca mierea galbenei rapite raspandeste pielea ta,
    gust parfumat ca mierea izvoraste de sub limba mea sarutandu-te.
    Tu iti hranesti trupul si sufletul cu mierea mea delicioasa,
    eu imi pansez ranile trecutului cu mierea iubirii tale,
    tu transformi in miere amarul distantei dintre noi,
    eu ca mierea preling secundele de dragoste,
    tu imbogatesti spatiul cu mierea stelelor,
    eu ma lipesc ca mierea de tine,
    iubindu-te cu miere.

  • gfc alexandra andreea
    fb platon alexandra andreea
    share https://www.facebook.com/platon.alexandraandreea/posts/302808109805660
    Mierea este cel mai rapid si puternic energizant natural cunoscut,este un puternic antiinfectios natural,si un puternic stimulent al digestiei si al metabolismului.O lingurita de miere contine peste 400 de substante organice mierea mai contine o serie de vitamine, de minerale, de ceruri, de enzime care-i dau o valoare terapeutica uriasa.Mierea este alimentul vietii

  • FB; HOSSU CLAUDIA
    LIKE CELOR 2 PAGINI CU MUNELE HOSSU CLAUDIA
    AM COMPLETAT CHESTIONARUL
    SHARE;https://www.facebook.com/profile.php?id=100000230744432&ref=tn_tnmn#!/profile.php?id=100000230744432
    MIEREA ESTE SARUTAREA ALBINELOR IMBRATISAREA FLORILOR. LICARIRILE DE STELE SARUTAREA MEA DULCE DE CAFTFEA IUBIREA MEA ITI DARUIESC CLIPE DULCI DE NEA .IUBIREA MEA ESTE CA UN COVOR DULCE GALBEN CA UN SOARE DULCE ALNARE A TA SARUTARE DULCE SI PARFUMATA MIERE DE SALCUM ADORATA CU EA PRAJITURII FAC DULCIURI SI LIMONADA…….MIEREA MA AJUTA SA FIU DULCE SI SA ITI FAC SURPRIZE DULCI IN FIECARE ZI…..MIEREA DULCE NECTAR IN CAFEA DE DIMINEATA IN CEAI INTR-O ZI CA DE GHEATA .PE BUZELE MELE DULCI SAU IN PRAJITURII MA AJUTA SA FAC SURPRIZE ZI DE ZI SOTULUI MEU

  • fb: Lovefashion blogul tau

    share:http://www.facebook.com/?ref=logo#!/permalink.php?story_fbid=388318204553841&id=100003801340668

    Tot pământu’acest întreg seamănă cu-n mare stup
    Chiar de albinuţa noastră, e mai zvelta în al său trup
    Viaţa simplă omenească este dulce ca şi mierea
    Şi de asemeni când o guşti preste tot lasă tăcerea

    Căci prin gustul bun şi mireasma mult prea dulce
    Viaţa şi mierea nehazaritsită, tot mai des vă vor seduce
    Pre, voi omenii slabi şi cruzi ce nu sunteţi iniţiaţi
    Şi o-ţi rămâne în răstimpuri mierea ca să admiraţi

  • Nume FB: Mironeasa Alina-Elena
    link share Fb: https://www.facebook.com/mironeasa.alinaelena/posts/383316588381977
    Miere cel mai bun medicament pentru prevenirea si tratarea diverselor boli si nimic nu e mai dulce ca mierea ,produsa de albine din nectarul florilor

  • definitia mierii- dupamine insemna viata.

  • like & share http://www.facebook.com/budadana/posts/461769980504810
    fb Buda Dana
    Mierea e energia mea de fiecare zi data de natura, un aliment divin cu o aroma imbietoare, bariera mea naturala impotriva rautatilor din mediu, un deliciu care imi aduce aminte de nostalgia clipelor din copilarie cand bunica ne oferea “CEVA DULCE”. acel CEVA deosebit a ramas in mintea mea ca o frantura a copilariei pe care o transmit mai departe.

  • Ce chef are lumea de comentarii cand e vorba sa castige ceva 🙂

  • Fb: Stefania Petcu
    Share:http://www.facebook.com/stefania.petcu.9/posts/367580139970511
    Mierea reprezinta un energizant important, este picatura ce ne indulceste viata, ne- o imbogateste si ne aduce sanatatea, este o sursa de minerale si vitamine, este unul din alimentele esentiale ale vietii:)

  • mierea ptr mine reprezinta nectarul sau ambrozia zeilor, darul naturii ptr fiecare dintre noi, leacul la care mereu apelam in nenumarate cazuri si care nu ne dezamageste niciodata.

    like -ccarmenelena
    https://www.facebook.com/ccarmen.elena.9/posts/111321052339695

  • fb- Monika Erzsebet
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=440247812652937&id=100003667103919
    mierea este dulce ca iubirea si lipicioasa ca iubita:)) (adica eu:P )

  • fb:filigeanu marius daniel
    share :https://www.facebook.com/giani1974/posts/352972651436455
    Mierea de albine este un produs alimentar nativ, cu o valoare nutritivă ridicată (valoarea energetică 315-325 Kcal/100 g) şi cu reale însuşiri dietetice şi terapeutice, utilizabilă în alimentaţia tuturor contingentelor de consumatori.

  • FB:TENDER CARMEN MARILENA,SHARE:http://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/388623264516527.MIEREA ESTE MEDICAMENTUL MINUNE AL NATURII:)

  • http://www.facebook.com/ramonaliana.gogoci/posts/221666424618623
    FB Ramona-Liana Gogoci
    Darul lui Dumnezeu pentru sanatatea oamenilor adus de cele mai harnice vietuitoare, albinele.

  • Fb:Anca Bogdana
    Share:https://www.facebook.com/anca.bogdana/posts/417733991599939
    Pentru mine mierea este ceva dulce atunci cand nu am nimic prin casa,este un ingredient pe care il folosesc la multe prajiturele, este un medicament (mai ales atunci cand am rosu in gat, cu o lingurita-2 de miere imi trece),este un foarte bun produs de beauty si nu in ultimul rand este o minune dulce, cand stai si te gandesti ca niste vietati atat de mici produc un deliciu pe placul tuturor si bun in toate.

  • FB: Elena Nalbaru
    Share: https://www.facebook.com/elena.nalbaru/posts/283275198435196
    Pentru mine mierea inseamna sanatate! O bogatie a naturii de care ne putem bucura cu totii. Un elixir al frumusetii 🙂

  • Fb: Mirela Colceag
    Share: http://www.facebook.com/mirela.colceag/posts/295922990502666

    Mierea este ingredientul minune al alimentatiei si cosmeticii