Review

(Review) Hydrabio Serum

Ca să nu se spună că altceva în afară de Gerovital nu mai văd (deși, e, în parte, adevărat 😀 ), am ales să vă prezint azi serul Bioderma, un concentrat hidratant pe care l-am primit la #bbmcluj. Mă tot gândesc de ceva timp dacă scriu despre el sau nu, dar pentru că n-am avut niciodată ceva care să îmi displacă de la Bioderma, zic să-i acord acest micuț moment de glorie 🙂

”Zilnic, poluarea, stresul, frigul întrerup activitatea celulară a pielii. Ca rezultat, pielea devine deshidratată, apar senzații de piele care ”ține” și disconfort. Hydrabio Ser este primul ser cu Aquagenium ce generează o hidratare în profunzime. Acest complex biologic, brevetat, inovație Bioderma stimulează capacitatea celulelor pielii de a genera o hidratare în profunzime și de a reține apa, păstrând astfel echilibrul pielii. Complexul natural brevetat D.A.F. crește toleranța cutanată. Hidratată durabil, pielea își recapătă confortul, suplețea și luminozitatea. Non-comedogenic. Hipoalergenic.

Utilizare: Se aplică pe pielea fețeiși a gâtului, curățată și demachiată, dimineață și/sau seara cu Hydrabio H2O. Poate fi utilizat singur sau înaintea aplicării cremei Hydrabio Legere sau Hydrabio Rich. Textura sa fondantă și răcoritoare constituie o excelentă bază de machiaj.”

Cam așa sună descrierea produsului, iar ca un sumar, este conceput pentru tenul sensibil și uscat, cu o textură lejeră, apoasă, de ser. Are o textură satinată, foarte plăcută la atingere, se absoarbe ușor și lasă o senzație reconfortantă și, într-adevăr, răcoritoare. Îmi place foarte mult flaconul elegant, dintr-un plastic mat, calitativ, am observat că și aspectul contează pentru confortul nostru psihic, când ne răsfățam, la baie. 🙂

Bineînțeles că, fiind ser, se poate folosi sub crema, de obicei, de la ei, cu aceeași formulă pentru acțiune sinergică, dar mi se pare suficient de folosit doar Hydrabio Serum. Chiar dacă folosesc gama Gerovital Premium Care, cea care mi-a marcat aproape tot anul trecut și gama Gerovital Luxury, mai fac pauze și folosesc și serul acesta de care sunt plăcut impresionată, așa că -iată-l.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)