Lifestyle

Clujul pe val! Evenimentele 24-27 iunie 2015

Vă spuneam că viața mea este un montagne russe, uneori mai lejer, alteori o ia nebunește la vale. Dacă săptămâna aceasta am debutat cu zile extrapline pe plan profesional, sfârșitul de săptămână se anunță a fi plin-ochi de evenimente la care am onoarea să fiu blogger oficial. În primul rând, vă anunț în premieră că mâine, 25 iunie, avem petrecera de lansare a unui proiect la care lucrăm de mai multă vreme cinci bloggerițe – Ioana Bora, Ioana Chișiu, Sandra Bendre, Mădălina Merca și cu mine, o colecție de genți pentru cunoscutul outlet online Kurtmann, care se va numi Kurtmann Bloggers Collection. O veți găsi cu hashtag #kbc, #KurtmannBloggersCollection și modelul meu #sigina4kurtmann. Petrecerea va fi într-un loc frumos, deasupra Clujului, la Hillhouse Feleacu, prin amabilitatea dr Kiki Cristian Bucur, detalii în curând!

sigina

Pe 26 și 27 iunie ne redefinim stilul, alături de Ovidiu Buta, la Vestige Centre Ville, detalii aici.

Pe 27 iunie, începând cu ora 19:30, are loc Gala UAD Fashion Design 2015, la Sala Polivalentă, un fashion show incendiar aflat la a 21-a ediție. 
Sursă foto
maurice munteanu

Și, nu în ultimul rând, unul din cele mai așteptate festivaluri ale Clujului, Electric Castle (25-28 iunie), își deschide porțile mâine, 25 iunie, la ora 10.00. Persoanele care nu au reușit să își ia bilete, pot face asta la fața locului, costul unui bilet fiind de 145 lei. Organizatorii recomandă ca principal mijloc de transport înspre castel linia specială de autobuz creată în acest sens care va funcționa începând de mâine, ora 10:00, până luni, ora 12:00. Programul autobuzelor va fi non-stop, cu plecări din 30 în 30 de minute, din stația Cluj Arena, respectiv stația Bonțida. Prețul unui bilet este de 7 lei și se va putea cumpăra din stație orice număr de bilete dorit. Pentru cei care vin cu mașina la festival există 3 parcări, având aproximativ 10.000 de locuri pentru parcare. Tariful este de 15 lei/intrare, o mașină putând rămâne aici pe toată perioada festivalului. Tariful se va achita de fiecare dată dacă mașina părăsește parcarea și se va efectua un nou acces.

electric castle 2015 (1)

Există doar o poartă de acces, cea a castelului. Accesul la camping a fost posibil de azi. Ce trebuie să știți despre camping e că dispune de pază, iluminare, toalete și dușuri. Costul de persoană este de 59 lei/4zile. Există peste 25 de restaurante prezente în zona de food court, deci nu e pericol de foamete! Toate plățile se vor face prin carduri contactless ce vor fi primite în locațiile special amenajate unde vor putea fi încărcate fie cash, fie cu ajutorul altui card.

Ca să nu ”vă pierdeți”, se recomandă descărcarea aplicației Electric Castle 2015, disponibilă pentru android și iphone. „Te ajută să-ți găsești mașina sau cortul, în cazul în care te simți pierdut, îți pot configura propriul program pe ea astfel încât să nu ratezi vreun artist preferat, te notifică ori de câte ori se întâmplă ceva interesant și te duce la locul respectiv”. spune Andi Vanca, PR Manager E.C.

Programul îl găsiți aici, iar pe mine, cu siguranță în zona fashion a UAD-ului, la Fashion Unplugged. curând și despre asta!

electric castle 2015 (2)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • Am observat in mai multe locuri ca tot au loc diverse evenimente in Cluj, in special in randul bloggerilor. Sincer sa fiu, devin gelos ca nu pot lua parte sau ca nu se tin si in zona mea dar absorb putina ‘energie’ din poze. 😀