Featured Review

Brown Rice Powder Wash & Lift Eye Patch Mask

Când vine vorba de produsele de îngrijire coreene, sora-mea ”e belea”. Așa că degețelul arătător îndreptat către the compulsive shopper trebuie redirecționat de la mine, spre ea. Dar nu ca să-i pasez castana friptă, că, din fericire, știe că îi împărtășesc the little dirty pleasure, și-mi ia și mie. Ca să știți, de câte ori ne vedem, prima conversație este despre cosmetice, skincare și ce-a mai descoperit ea. Sau eu.

Măștile sunt momentul meu de răsfăț acasă, și le păstrez pentru când voi avea mai mult timp pentru mine. Vi le arăt cu altă ocazie. Un produs interesant însă este pulberea de curățare Brown Rice with baking powder. Desigur, tot ce vine din Coreea trebuie să deschidă, să lumineze, să lase tenul cât mai alb. Mă străduiesc să folosesc toate produsele astea până dă soarele peste mine și prind și eu un bronz timid (pe care abia îl aștept, de altfel și nu l-aș sabota cu whitening formulae).Pulberea e de la Missha, unul din brandurile mele de bb preferate, și e albă, cu particule mai măricele. Face o demachiere abrazivă ușoară perfectă, e ușor de utilizat, nu murdărește, am rămas plăcut surprinsă de ea. Eu torn conținutul pliculețului în palmă și masez fața umezită. Este un demachiant eficient, care se pliază pe necesitatea mea de ”repede”.
korean skincare (7)korean skincare (2)korean skincare (3)

Pentru că pe ochi se vede cel mai repede când sunt obosită (of corrso, nu-i cazul la 20 de ani), niște patches ca cele de mai jos sunt absolut necesare.  Nu le-am desfăcut încă pe cele coreene, însă pe cele de la Ada, de la Maria Galland, le-am pus în slujba frumuseții mele deja. Practic sunt niște bucăți gelatinoase impregnate cu substanță activă, care se pun sub ochi, până pe porțiunea unde ar vrea să se formeze ”laba gâștii”, și stai relax vreo 25-30 minute. Rezultatul? Niște ochișori cu pielea din jur hidratată, proaspăt treziți din somnul de frumusețe. Măcar să fake it. Recomand mai ales când aveți de mers la un eveniment, seara, și sunteți obosiți de peste zi (yes, men can use them too).
korean skincare (4)eye patch (1)eye patch (2)eye patch (3)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)