Featured Lifestyle

Autoprogramare

Persoana potrivita este persoana care îți satisface o necesitate anume. Persoanele potrivite pot să fie apropiați, cunoștințe sau străinul ce tocmai trece pe lângă tine pe stradă. Când nu eram în era 2.0, și nu aveam ceas la îndemână, faptul de a afla de la primul trecător cât e ora reprezenta o necesitate satisfăcută. Desigur, necesitățile sunt de diverse naturi, permanente și temporare. Și pentru nevoile permanente avem nevoie de oameni potriviți în viața noastră. De prieteni, pentru încredere și înțelegere, de părinți pentru dragoste necondiționată, de partener pentru nevoia de a te simți iubită ca femeie, și a iubi, la rândul tău, că majoritatea lucrurilor nu sunt unilaterale, ci există un ”schimb” natural, inconștient.

Oamenii potriviți se disting prin fapte, nu prin vorbe, deși este adevărat că avem nevoie, uneori, și de verbalizare. Dacă simți că nu este un echilibru între cuvinte și fapte, încetează să mai vezi în omul respectiv ce vrei tu să vezi, privește-l cum e, de fapt. Și acordă-i locul cuvenit în viața ta, poate nițel mai departe, ca să lași loc să vină omul cu adevărat potrivit pentru ce ai tu nevoie.

sigina

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • eh…usor de zis, greu de facut :), pentru ca avem , uneori, tendinte autodistructive 🙂
    dar sunt de acord 🙂

  • Articolul asta e pt un iubit devenit,de scurt timp,fost? :)) Ultima parte cel putin,parca e cu dedicatie

  • Imi spun asta zilnic,dar uneori e greu…pt ca iubesti(prea mult,poate) si suferinta este mare….direct proportionala…chiar daca “omul” (indiferent de natura relatiei) nu merita,se dovedeste a fi nepotrivit,te dezamageste,este greu…si o data cu varsta (cel putin pt mine) e din ce in ce mai greu,desi ar trebui sa fie mai usor,nu e…dar asta e viata,astia sunt oamenii!!!