Featured Lifestyle Outfits

Love to be yourself

vintage rose lajtar dress (6)

Lumea în care trăim nu încetează să ne preseze în niște tipare, astfel că, printr-o condiționare huxleyiană, ne pierdem ceea ce avem mai valoros: autenticitatea. Ca imagine, ca obiceiuri și, în fine, ca oameni. Cu mintea eliberată de pubmed, sciencedirect și alte chestii nițel prea îmbâcsite pentru două noaptea și cu un pahar de vin în mână, am luat, la întâmplare, serile trecute, o carte de din colecția BPT de deasupra capului patului…

”Comparația atrage cu sine imitația, iar imitația omoară originalitatea.” în cu totul alt context decât elogierea valorilor tradiționale ale lui Duliu, m-a făcut să mă gândesc la noi, oamenii, la noi, femeile și să realizez cât de puternic trebuie să fii să nu te lași dus de val. Și poate nu puternică e cuvântul potrivit… ci… cu mintea limpede… cu multă personalitate și foarte conștientă de sine. Să poți să fii cine ești, fără ca valorile tale să urce și să coboare în funcțiile de aprecierile celorlalți. Vorbim, desigur, de valori construite pe educație și bun simț. Desigur, și imitația e o formă de învățare. Cam prima, la copiii mici. Doar că e păcat să uităm că fiecare dintre noi suntem unici și irepetabili, ceea ce ne face originali… și să ne iubim, să ne construim viața pe care ne-o dorim, nu să trăim o viață care nu e noastră și care nu ne reprezintă.

Autenticitatea, dorințele și acțiunile conforme nu pot să te ducă decât acolo unde îți dorești: your dream life. Be yourself, enjoy youserlf, love youself&the others, share the love, live the life you want. Create it.

I’m on my way...

Hair: Raul Tișa (Vestige), dress: Lajtar, place: atelier Innes Designers’ Delight

vintage rose lajtar dress (2) vintage rose lajtar dress (3) vintage rose lajtar dress (1)innes designers delight vintage rose lajtar dress (4) vintage rose lajtar dress (5)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • minunat iti vine rochia asta <3 . Imi place cand faci insemnari de genul asta, mai complexe, cu potential de inspiratie 😉
    You're a hottie!

  • thank u sweetheart :*

  • Ce faina armonie intre culoarea parului si rochie!

    “I’d rather be myself,” he said. “Myself and nasty. Not somebody else, however jolly.” (Aldous Huxley, Brave New World)

  • Ramona, you know it! <3