Lifestyle

Ce facem când termin sesiunea?

AP1_prezentareModa…Pentru că vineri, în sfârșit, am ultimul examen! Și după masă deja îmi reiau mondenitățile, începând cu întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului (oh, da!) și continuând la Apartament 1 Bistro Bar, unde mi-ar plăcea să vedem împreună o prezentare de modă și să drinkălim ceva. Prezentarea se anunță inovativă, un suflu nou între bijuurile noastre de țoale, adus de Dana Tair, un nou designer talentat din Cluj. Am auzit că nu există material pe care ea să nu-l prelucreze în cea mai puțin așteptată variantă și că reușește să creeze lucruri pentru toate gusturile, ocaziile și stilurile – de la casual, trendy și funky, până la romantic și sofisticat! Știți ce? Eu sunt curioasă, mai ales de rochițe, pentru că am o nuntă-n august și e cam printre ultimele mele speranțe de a-mi găsi ceva cu personalitate!! 😉 Altceva, pe care noi, iubitoarele de fashion (mai mult sau mai puțin înrăite), apreciem enorm, este că articolele Dianei Tair sunt uniiiicaaaat! Abia aștept să îmi încep vacanța așa cum se cuvine, deși îmi place enorm tot ce învăț, sesiunea începută (cu presesiune) prin mai, își cam spune cuvântul.

Btw, nu e dresscode sau sofisticăreală, veniți așa cum vă simțiți bine! Ap 1 Bistro Bar se angajează să ne aștepte cu muzică bună, Cosmo, Margarita, Sangria, cheesecake, bunătăți cu ciocolată,…, și, mai ales, hăinuțe extrem de frumoase, la prețuri normale 😉
Bun, deci vineri, 5 iulie, la ora 20.00 ne vedem la Ap 1 Bistro Bar pe Turzii? Click click pe afișul din acest post (pentru mărirea pozei), aveți număr de telefon pentru rezervare și niște coordonate geografice 😀

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Buna iubito:* Am vrut sa-ti dau mail si imi spune adress invalid,cea care am luat-o de la contact.Spune-mi te rog o adresa valida.Ms,o zi buna!

  • uKa sigina at sigina.com e

  • I envy you so much! 🙁 Da stiu ca ai sa vi cu un articol in care ne prezinti si noua, celor mai putin norocoase ce minunatii de rochite ai vazut! Till then bafta!

  • Roxana, apoi sa vedem ce chef o sa am de poze 😉

  • Si eu am avut azi licenta si…cam gata….si imi pare asa de rau. La master nu mai vreau sa merg.
    O fi prea tarziu sa incep medicina la 23 ani? 😀 Vise, vise, vise…niciodata nu voi face facultatea asta…

  • Alina, nu e deloc prea tarziu, in locul tau nu as renunta la visul cu medicina!