Lifestyle

Skinnylicious Slim. Fit. Delicious

marty slim fit meniu (7)În ultima vreme mănânc mai multe verzituri ca niciodată, cred că am să devin rozătoare din cauza asta. Pentru că ronțăi ca un iepuraș, salate de tot felul, supă de spanac, supe de spanac cu orez, supe de spanac cu pleurotus, urzicute cu orez, apă de pe urzici și tot așa. Sănătate curată, mai ales când e vorba de perioada aceea a lunii și pierzi mult prețiosul fier. Dar s-o lăsam baltă cu fierul și verziturile (dacă vreți vă fac ulterior un meniu pentru perioada aceea a femeilor) și să revenim la subiect. Am lăsat pentru o masă verziturile și m-am îndreptat către Marty Westside, la Polus. Da, Marty, cafeneaua restaurant. Nu pot să mint să spun că mă duc prea des, dar merg uneori, pentru anumite specialități. De data asta am fost la invitația Alexandrei Crăciun, care a ținut musai să ne prezinte noul meniu, Skinnylicious. Am degustat câteva feluri de papa care face un compromis între deliciu și calorii mai puține.

marty slim fit meniu (16) marty slim fit meniu (1) marty slim fit meniu (5) marty slim fit meniu (6) marty slim fit meniu (4) marty slim fit meniu (3)

Câteva, zic, pentru că m-am băgat și-n farfuriile celorlalți, eu, o curioasă. Am făcut un fel de sharing, ca să acoperim cât mai multe gusturi. Meniul skinnylicious conține atât preparate pentru felul 1 și 2, cât și deserturi cu cele mai puține calorii posibile. Mi se pare o chestie foarte tare să găsești valoarea energetică corespondentă fiecărui fel, mai ales pentru persoanele care trebuie să își monitorizeze consumul și aici mă refer în speță la persoane cu anumite afecțiuni (diabetici, obezi etc). Personal, am servit supa thailandeză cu găluște în foi de orez, o minunăție și un răsfăț pentru papilele gustative. Felul doi mi-am luat pizza Porcini, cu hribi. Am fost tare încântată că am mâncat blat din făină integrală, cred că mă voi abona la aceste pizza skinny, pentru că nu prea agreez făina albă, decât atunci când n-am de ales. Ca desert am ales fruit carpaccio, o prospețime de înghețată cu fructe. În mod normal mănânc desertul între mese, nu imediat după. Nu am intrat în descrieri pentru că găsiți toată info aici, în meniu, la care mai adaug doar că mâncarea nu conține conservați sau potențatori de gust, spre marea mea fericire. Bucătarul șef este extrem de pretențios și folosește doar cele mai bune ingrediente, după cum mi s-a spus. Eu cred, pentru că se simte. By the way, v-am zis de ce-mi place să stau mult la baie la Marty Westside? Pentru că eu am smartphone și ei oglindă mare 😀 (jos în foto Lili Ciulea, mulțumesc Alina Mihuț pt poze).

marty slim fit meniu (15) marty slim fit meniu (14) marty slim fit meniu (13) marty slim fit meniu (12) marty slim fit meniu (11) marty slim fit meniu (10) marty slim fit meniu (9) marty slim fit meniu (8)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • E foarte buna ideea celor de la Marty. Si pe mine ma incanta noul meniu, mai ales pentru ca este precizata valoarea energetica.

    O zi frumoasa!