Lifestyle

Ne vedem la The Woman #cluj

womanThe Woman, conferința de business feminin, aflată la a doua ediție, va avea loc pe 7 martie, cu surle și trâmbițe, la Grand Hotel Italia.

Vorbitoarele sunt femei de afaceri ale pieței autohtone, care fie conduc corporaţii internaţionale, fie produc branduri româneşti, sau pur şi simplu lucrează şi se implică în proiectele care le pasionează. Printre femeile de succes vor fi și Andreea Marin, al cărui proiect Prețuiește Viața este susținut de această conferință, Romanița Iovan, Irina Markovits. Deja nu mai am răbdare. 🙂

Temele abordate în cadrul conferinței vor fi următoarele:

Leader sau manager?
Stilul personal în afaceri
De la angajat la antreprenor
Branding personal și pasiune în munca
Cei de la Mediatic vor veni cu o prezentare surpriză: 10 Aplicatii de business pe care o femeie de afaceri trebuie sa le aiba pe telefonul mobil.

Ce se mai întâmplă fain:

– Expoziție de bijuterii rare

pentru cei ce au ales taxa de înscriere VIP:
-prezentare colecție de fashion
– degustare de vinuri special alese pentru această ocazie
– lansare de carte
– seara de networking

Alte info și CUM puteți participa AICI 🙂 și înscrie aici http://thewoman.ro/inscrieri/ Hey, cu cod sigina20 ai 20% reducere la bilet!

Sponsorii evenimentului sunt : Primaria Cluj-Napoca, Mediatic, Iulius Mall, Marty Caffe, Magnolia, WorldClass, Vitrina Advertising, Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj, Femei in Afaceri, Impress, Sabion, Happy Tour Cluj, Chic Ville, AutoWorld Cluj, Diesel Club, LacertA, Budoir Studio Prive.

TheWoman_final

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • frumoaso, ne vedem acolo! pana la urma te-ai hotarat? ai gasit tinuta perfecta pentru eveniment? :*