Lifestyle

Bune dimineți răsărite…după Roxette.

Chiar dacă Răsăriți de pe fix și-au încheiat sezonul și sunt…oarecum în vacanță, eu mă întâlnesc în continuare zilnic cu ei… în cana multifuncțională primită cadou! 😀 M-am gândit să v-o arăt și vouă, dacă tot îmi reveni cheful de băut cafele de copii dimineața (adică cicoare). Nu de alta, este prima mea cană personalizată. Știți că există cănițele cadou, cu toate numele comune posibile pe ele? Ei, clar că Sigina nu vezi scris nicăieri. Și Siginozaura (apreciez împrumutul Blondozaurei) cu atât mai puțin 🙂

Nu pot să trec de această postare și să nu menționez că am fost aseară la concertul Roxette și mi-a plăcut enorm (ce bine e să nu lucrezi uneori, nu?? mai ales dacă evenimentul e joi!!!). Mi s-a părut ok organizarea, nu a fost îmbulzeala de care mă temeam, s-a văzut bine (well, cu special guest pass…thanks Mihai H), i-am văzut pe Grimus (meritau să cânte în deschiderea Roxette), mai puțin ok servirea băuturilor răcoritoare. Marie și Per arată extraordinar, Marie mai liniștită pe scenă, însă mă bucur că e printre noi și sper că bine, după ce a luptat cu cancerul. Arată amazing! A fost o experiență minunată să îi am aici, la 15 minute de casă! Nu prea am făcut poze, dacă nu am fost acreditată pentru acest concert nu m-am obosit să-mi car aparatul. Dar găsiți cu siguranță mult material pe Cluj Life.

Cum se scriu știrile de Cluj 🙂

Cum arată fața voluntarilor puși să păzească Golden Circle (Ștefy, Kris 🙂 )

Eu am fost emoționată să îi văd pe cei de la Roxette, a căror muzică mi-a însoțit copilăria, adolescența, tinerețea și… maturitatea 🙂 Sună fenomenal live!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • de unde iti procuri bautura pe baza de cicoare?

  • Ella, de la Naturland. Dar cred ca e in orice magazin naturist:) cicoare instant, o faci acasa cu lapte 🙂