Lifestyle

Upcoming events #cluj și despre cei 2 ani de blogging

1. Duminica, 29 ianuarie, ora 18:00, la Iulius Mall va avea loc primul spectacol de dance fashion din Cluj-Napoca. Peste 100 de copii, adolescenti si oameni mari vor defila in pasi de dans pentru a va prezenta cele mai spectaculoase haine de dans: Salsa, Hip-Hop, Tango, Breakdance sau Zumba! Marea surpriza pentru iubitorii dansului este lansarea primei colectii de haine de dans semnata T-Dance. Printre Invitatii speciali vor fi cativa designeri vestimentari din cluj precum si artistii din lumea muzicii: Timea Antal si trupa ALL IN I! Boemdance Show Dancers vor incheia seara printr-un show incendiar!

2. Pe data de 27 ianuarie blogul meu va face 2 anișori. Vreau să mulțumesc celor peste o mie de vizitatori unici pentru că mă vizitează zilnic, așa că voi organiza un giveaway cu premii. Vor fi mai multe decât anul trecut, că meritați! Mi-aș dori să vă văd și comentând la posturi, nu doar în statistici 😡

3. Pe 2-4 martie e un târg de frumusețe la Cluj. Intrați pe pagina evenimentului să dați o geană, puneți întrebări, dacă aveți.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

 • imi place blogul l-am descoperit in vara gugalind…nici nu mai stiu, cred ca modalitati de ondulare a parului. apropo de dorinta ta exprimata mai sus vreau sa te intreb daca raspunzi la comenturile de la postari mai vechi ca eu citesc si arhiva cand am timp si repet imi place blogul. dar ma mai trezesc ca vreau sa te intreb una alta si atunci contravine nitel dorintei mai sus exprimate faptul ca nu primesc rasp. poate pt postarile vechi ai disable la “anunta-ma cand apar comentarii la aceasta insemnare? 🙂 aa sa nu uit sa stii ca am contribuit cu cel putin 3 vizitatori unici carora le-am recomandat blogul. e putin doar poate si ei la randul lor te-au recomandat altor pers. interesate de beauty&fashion.

 • *dar poate

 • Ella 🙂 bine ai venit. Da, raspund si la comentarii la posturi mai vechi, nu raspund decat daca imi scapa/uit ca sunt foarte busy. Dar raspund cu drag, de vazut le vad pe toate.

 • Felicitari draga pisi! Esti tare, ce sa mai?
  Ardelenii-s la putere-n blogosfera!
  Te pup si sper sa te ajung din urma cu traficul!
  😉

 • Decat felicitari si spor la treaba in continuare! 🙂