Lifestyle

Salon Monik #cluj caută cosmeticiană BUNĂ!

Unul din multele lucruri care îmi plac la Salon Monik e rigurozitatea cu care directoarea executivă, dr. Mihaela Mureșan, își alege angajatele. Sunt fete exclusiv cu pregătire în domeniu, licențiate, angajate cu carte de muncă. Punctul forte al salonului sunt procedurile de remodelare corporală, pe care le-am făcut în mare parte cu fiecare din fete. Eu tind să dezvolt o preferință pentru anumite persoane, însă în acest caz, nu aș putea să spun că una lucrează mai bine decât alta. Eu zic că fiecare lucrează super bine, nu am ce să le reproșez. Dar există și o parte de cosmetică, ce a rămas liberă și, fiindcă are nevoie de cineva pasionat și capabil să lucreze pe acest segment, vă lansez invitația de a trimite CV-uri la office at salonmonik.ro sau să sunați la numerele de pe site pentru a stabili un interviu. Nu aveți rețineri dacă sunteți la început, dar aveți talent! Sau dacă știți cosmeticiene bune care vor să lucreze la un salon mișto, v-aș fi recunoscătoare să spread the message. O să fiu acolo să le testez profesionalismul! 🙂

Să știți că exigențele nu rămân nerăsplătite, mediul este foarte fain, iar Miki știe când să fie prietenă și când să fie șefă.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Sigina, dar nici nu cred ca ar trebui sa fie altfel decat: “exclusiv cu pregătire în domeniu, licențiate, angajate cu carte de muncă”.
    Adica imi place sa cred ca daca imi fac un tratament facial intr-un salon, oricare ar fi el, sa nu-l primesc de la o contabila, de exemplu.

    Imi imaginez cat de greu este sa ai angajati buni intr-un salon, asa ca sper sa-si gaseasca repede o persoana potrivita pentru job.

  • Katyna, din pacate, am intalnit si saloane in care nu musai erau licentiate in kineto fetele.. deci u imagine..