Shopping

Wishlist: de ce am realmente nevoie

Sau, mai bine zis, de ce am realmente nevoie. 1. iphone4s ar fi un upgrade interesant de la 2G-ul meu, complementat de ipod-ul care-mi ține loc de iphone 4 când vine vorba de cameră – foto și video. Din păcate, e foarte scump și am avut destule cheltuieli anul acesta. 2. o cameră foto semiprofesională, că deja săpuniera mea Sony, foarte bună de altfel, deși mai face poze cât de cât ok, începe să se dezmembreze. N-am pretenții la marcă, dar să fie totuși ceva comparabil cu Nikon… 3. o vacanță de shopping și relaxare în Londra, Milano sau Viena.

Voi ce-ați pus pe lista de dorințe?

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • pe lista mea nu exista nimic legat de tehnologie :)) Io am pe lista o casa si o rulota. Mno, Doamne ajutaaaaaaaa

  • Nu vreau sa te dezamagesc legat de i-phone 4 S dar si-a cumparat prietenul meu (cu abonament) pt ca tot asa visa cu ochii deschisi la el 🙂 in timp ce eu mi-am luat un Nokia N8 ca e putin mai accesibil si l-am si luat in rate…sa vezi surpriza, avem exact aceleasi aplicatii, exceptie face camera foto care este mai buna la al meu! Designul e mai fin la i-phone, clar dar sa dai atatia bani doar de dragul designului mi se pare aiurea. Plus alta surpriza a fost aceea ca in timp ce eu ma bucuram de gadgetul meu 😀 el plangea langa i-phone deoarece abia si-a gasit aplicatii pentru el, totul trebuia convertit pt i-phone si n-a fost usor deloc, la un moment dat a ajuns sa injure telefonul, se uita cu ciuda la mine :)) ca eu ma puteam bucura linistita de al meu in timp ce el trebuia sa transforme tot ce isi downloada de pe net! Unde mai pui ca eu am primit multe cabluri de conectare la al meu, inclusiv pentru stick, el nimic decat incarcatorul si nici nu se poate conecta prin bluetooth la orice pt ca e i-phone si bluetooth-ul lui merge selectiv, de exemplu nu se putea conecta cu telefonul meu :)) nu stiu daca chiar merita telefonul asta, repet designul e super dar in rest…nokia meu are tot ce are i-phone-ul si este la mai putin de jumate de pret!!!

  • Nu prea are rost sa iti iei 4S. Nu are harta pentru romania, deci toate chestiile interesante gen sa iti gaseasca un restaurant chinezesc in apropiere nu o sa le poti face. Siri nu stie romana, evident, cu toate ca nu e o problema sa o intrebi in engleza. Dar numai sa dai o caruta de bani pentru ca sa iti gaseasca Siri un contact sau sa iti seteze alarma io zic ca nu merita.

  • stilistele, oh.. sa nu intram in DETALII de acest gen :)) vreau si eu rulota 😀

  • Ioana, m-am uitat si la Nokia n8, dar nu prea stiam nimic de el. Multumesc de sharing 🙂

  • feather, multumesc de review!