Lifestyle Review

Revicel cremă anticelulită termoactivă cu ardei iute și alge marine

Crema anticelulită primită în cadrul campaniei trender WOM, a fost testată de mine timp de aproximativ 4 săptămâni. De cele mai multe ori, fiindcă mi-e imposibil să îmi fac masaj cum trebuie, am folosit-o înainte de a face masajul cu dermocell. Detalii despre Revicel găsiți pe site-ul produsului.

Ce cred eu despre produs:

1. Ambalajul este foarte drăguț, girlie, mă gândesc să îl păstrez cutia după ce termin crema, cine știe, o să văd. Îmi place că nu s-au folosit vesnicele culori alb sau albastru. Crema e un portocaliu deschis și miroase destul de bine având în vedere că are alge în compoziție, iar acelea miros, de obicei, groaznic. Informația trecută atât pe cutia exterioară cât și pe cea cu produsul este destul de stufoasă, ai ce lectura vreo 5-10 minute. Cu toate că ardeiul iute poate spune tot, aș fi preferat să fi fost inclus termenul de ”termoactivă” undeva la vedere. Dar nu este menționat, se spune însă de încălzirea pielii, undeva, prin instrucțiuni.

Ingrediente: are un paraben. oare acela face ca crema să reziste 36 de luni de la deschidere?…. nu am o neapărată problemă cu un paraben răzleț, dar valabilitatea de 36 de luni de la deschidere mă pune pe gânduri. Nu mă mai leg de restul ingredientelor, nu sunt cititoare înrăită de etichete, dar nu e o cremă foarte naturală. Și e Made in China, din câte știu, chinezii nu fac lucruri foarte calitative.

2. Textura e… destul de light, mă așteptam să fie mai cremoasă. Intră binișor în piele, cu masaj intens sau fără la un moment dat încălzește bine zona pe care e aplicată. Am încercat să o folosesc zilnic, măcar o dată pe zi, însă după primele trei zile mi s-a părut imposibil de suportat: mă ardea pielea, rămânea ardei iute pe mâini cu toate că mă spălam cu săpun, să îndepărtez pișcăceala și mereu îmi băgăm apoi mâinile ba în ochi, ba pe față și e neplăcută senzația pe care o lasă. Părerea mea e că nu poți să folosești o crema termoactivă zilnic, cu atât mai puțin de două ori pe zi. Haide, de 3 ori pe săptămână e arhisuficient! Fiindcă nu îmi pot face masaj energic singură, l-am folosit înainte de dermocell, când am simțit cum lucrează și se încălzește. Mi-a îmbunătățit rezultatele după dermocell, în sensul că oricum aparatul mă ajută mult în spargerea celulitei și în drenaj, dar crema a optimizat acest lucru. Și asta, și altele, netermoactive. Poate că din acest motiv, că n-am folosit-o așa cum scrie pe ea, de 2x pe zi, nu prea văd nu știu ce rezultate. Însă pot să vă spun că lasă o piele foarte fină, foarte catifelată. La capitolul hidratare nu stă rău. Însă pentru hidratarea pe care o oferă, nu merită să te mânjești pe față cu ardei iute și să suporți senzația de încălzire – în general nu prefer cremele anticelu cu efect de încălzire (rar, dacă mă împachetez). A, am grad de celulită 2, spre 1 chiar, nu știu ce efect poate avea la grade mai avansate.

În mare, n-are sens să mai insist, impresia mea asupra cremei a fost mai bună la început decât la sfârșit. Cel mai mult mă deranjează indicația de folosire zilnică, n-o să mă auziți niciodată că folosesc o cremă termoactivă zilnic. Dar cum suntem diferite, poate că sunt femei cărora le place senzația asta de cald și care chiar preferă să o folosească zilnic. Mie însă nu mi se potrivește, n-aș cumpăra-o. Nici pentru înfolieri din când în când.

Am primit 2 cutii, una se află la Ioana Bora de la stilistele.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Chiar ca veni vorba de cutii frumoaase foc de la creme & stuff… La ce le refolosesti? Ca am strans o gramada si acu nush ce sa fac cu ele… Ca parca nu le-as arunca.. 😉

  • Rorica, de multe ori mai cumpar unturi organice si le topesc, le amestesc apoi cu ulei de masline sa le lichefiez si ma dau pe corp. sau daca-s mai mari tin cate micimi, ca. am tot felul de brizbrizuri 🙂