Shopping

Farmec are magazin online

Cu paşi de melc, dar siguri, se mişcă şi Farmec în lumea online. Iubesc suficient demult brand-ul încât să mă bucur când se fac progrese, în ciuda incompetenţei unora din angajaţii de pe comunicare. Iată mesajul de “inaugurare”:

“Ideea lansării noii versiuni a website-ului a plecat de la dorinţa vostră de a cumpăra online produsele preferate, de la sutele de solicitări primite pe email și pe Facebook în acest sens. Magazinul include peste 200 de produse, pentru îngrijirea tenului, a corpului şi a părului, deodorante, cosmetică decorativă, produse pentru bărbaţi sau copii.

Primele 500 de persoane care fac cumpărături de minim 35 de lei, primesc gratuit unul dintre produsele: Lapte demachiant tonifiant Gerovital H3 Evolution, Mască tratament pentru regenerarea părului Aslavital sau Tonic regenerant ultra-activ Gerovital Plant Forte.”

Bineînţeles, ne aşteptam şi la nişte promoţii. Sunt chiar drăguţe. Farmec, gigantul cosmetic al României, intră în rând cu lumea odată cu magazinul online, alături de Cosmetic Plant, altă firmă clujeană cu care ne mândrim, ce şi-a lansat magazinul online cu aproximativ 2 ani mai devreme.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

 • “Niciodata nu e prea tarziu”
  sau
  “Mai bine mai tarziu decat niciodata!”
  Felicitari si de la Bucuresti!
  😀

 • Doamne, Amin. :))
  dara ca ne bucuram.