Review

Cele mai bune paste de dinți din Spania

Sunt câteva soiuri de produse pe care nu le iau din țară de la noi, decât dacă sunt nevoită. Pasta de dinți este unul din produsele de acest gen. Când rămân în pană, folosesc pasta de la FLP, care e singura ce-mi satisface necesitățile de igienă și prevenție dentară.

Nu demult mi s-au terminat toate pastele de dinți din Spania. Am avut Licor del Polo și Denivit, mărcile mele preferate de acolo. Știu că unii dentiști susțin că pastele de dinți nu albesc dinții extraordinar, dar eu am altă părere. Evident că nu ca la o albire dentară, dar totuși albesc.

Dintre cele două Licor del Polo – albire avansată și Power Clean&White cu microparticule abrazive, tot Blanqueador avanzado a ieșit învingător. Se vede că dinții sunt mai albi și mai curați de la prima spălare. Rămâne în topul preferințelor mele. Power Clean&White e cam slăbuț în comparație cu primul.

Dintre Denivit anti-pete și Denivit sistem de albire pro (2 tonuri mai albi??? nu chiar, poate unul), nu pot să mă laud cu niciunul. Sunt foarte lichide și nu fac spumiță și am impresia că nu spală cum trebuie. Singura pastă de dinți demențială de la Denivit e cea pentru repararea smalțului. Pe acestea două nu le-aș recupera. Deci ”reparador esmalte” e singura variantă cu care se poate lăuda Denivit, din punctul meu de vedere.

Deși în topul preferințelor mele rămân în continuare Licor del Polo cu Blanqueador Avanzado și Denivit Reparador esmalte, să știți că pastele de mai sus sunt net superioare celor din comerț de la noi. Hai, până și Colgate îmi place din Spania.

P.S. Dacă tot suntem la capitolul dinți, m-am hotărât să îmi fac o albire. Bine, despre albire vă poate spune mai multe Modniza, care e stomatolog. Eu voi revenii cu impresii după ce îmi voi face.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Am incercat si eu Denivit de vreo doua ori, a primit-o bunica din Italia, dar nu pot spune ca m-a impresionat. Cred ca era aia impotriva petelor. Abia astept sa plec in Spania in semestrul 2. O sa imi iau si eu Licor del Polo sa vad ce poate:D

  • eu stiam ca pastele astea de albire ataca smaltul dintilor, mai ales daca sunt puternice.
    bine, eu am si dinti sensibili asa ca nu ma tenteaza.
    am facut o albire la dentist o singura data, se vedea frumos dar nu a tinut efectul decat vreo doua saptamani in conditiile in care eu beau cafea zilnic (si am baut si vin atunci, era de Craciun). nu zilnic. vinul.:)

  • buna ziua ! caut de multa vreme produsul licor del polo adus din Spania .Cum nu am posibilitatea de a mai ajunge in aceasta tara intrebarea mea este- ma puteti ajuta sa-l procur?Va multumesc!

  • gina, licor del polo al meu e din spania, nu cred ca mai ajung nici eu degraba acolo.