Review

Face and eyes soothing tonic, fără alcool (review)

Dragelor, habar nu am cum se numeşte, fiindcă scrie în rusă, cred, şi nu pricep o iotă. Este o loţiune tonică destul de naturală, fără alcool (etilic), cadou de la prietena mea din Moldova.

Este pentru piele uscată şi normală, pe bază de cătină şi flori de tei. Altceva nu pot să descifrez, decât lista de ingrediente pe care v-o ataşez mai jos. În general folosesc loţiuni tonice fără alcool, deci am termen de comparaţie. Înainte de acesta, am folosit Aloe Refreshing Toner, şi parcă senzaţia e uşor mai plăcută, poate şi din cauză că demachiantul pe care îl folosesc acum nu e aşa lipicios cum era cel dinainte. Seamană foarte mult cu cea de măceşe, folosită de mine cu mult timp în urmă. Mereu îmi aduce a ea 🙂 Are un parfum destul de puternic, dar foarte plăcut. Are o putere de curăţare foarte mare, nu mă aşteptam. Nu prea mai am ce să adaug la el, e foarte mişto, dar din păcate aici nu se găseşte.

Vezi şi lotiunea cu aloe vera de la CP, cea cu muşeţel de la CP, pe cea organică de la Cattier şi ce vă mai arată jos în articolele relaţionate.

Între timp…

Cosmetic Plant s-a gândit că îmbătrânesc, aşa că mi-a oferit un cadou anticipat de ziua mea, care va fi la începutul lui octombrie. Noua gamă antirid cu ceai verde e în aşteptare la mine pe rafturi, abia aştept să o testez. 🙂 Dacă nu mi se potriveşte, merge la mama. Oricum merge şi la ea. 😀

Între timp folosesc astea (cu loţiunea tonică prezentată mai sus, care e pe terminate), review în curând:

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (11)

 • lotiunea tonica calmeaza si hidrateaza tenul, finiseaza procesul de curatare, asigurand o curatare si jranire delicata a tenului.
  Rezultat: pielea devine moale si catifelata.
  Mod de utilizare: se imbiba o discheta demachianta cu lotiunea tonica si se curata fata.
  🙂

 • scuze de greseli, dar am scris pe fuga.

 • scorpie din 83, ia uite cine stie rusa :)) multumesc! ;))

 • pai avand in vedere ca unii in clasele 3-4 invatau o limba straina, gen engleza sau franceza , noi dadeam cu rusa :D….pe langa asa zisa “limba moldoveneasca” invtam si limba rusa .

 • De aia nu suport eu rusa acum, ca o mancam pe paine in generala 😀 E pe baza de catina si flori de tei 😉

 • dia, acolo scria Olive, saraciei 🙂

 • scorpie din 83, ia-te de mana cu Dia 😛

 • AM avut crema de zi si demachiantul cu macese, mi-au placut ambele. Mergea un SPF pentru crema, dat fiind faptul ca e de zi, dupa parerea mea.

 • Sadie, cred ca au spf toate cremele CP, insa nu l-au pus pe eticheta. o sa il puna