Review

Giveaway Flormar: Ending summer in colours

Salutare!!! Pun la bătaie unele dintre produsele de la Flormar care mi-au plăcut cel mai mult. Voiam să fac 1000 likes giveaway pe Facebook, dar am trecut deja… şi nu contează 🙂 Premiile sunt micuţe dar colorate:

1. 3 lacuri: un supershine galben electric, un Neon roz super drăguţ şiiii… un crăpăcios verde, Graffiti. Nu mi-a ieşit nicicum culoarea reală  verdelui, e un verde intens, de iarbă matură 🙂 nah, imaginaţi-vă.

2. Rujul meu preferat din toată vara aceasta, Flormar Supermatte 201. E cel mai frumos roşu pe care l-am avut sau am eu o preferinţă pentru un roşu cald sau roşu spre portocaliu. Bineînţeles, premiile sunt noi nouţe, sponsorizate prin amabilitatea Flormar România. Lângă rujul roşu am adăugat un lac de la Farmasi de la mine, deoarece mi-am luat două sticluţe la fel şi nu mi-am dat seama decât acasă. Aşa că pe una o scot la giveaway, alături de ruj, că şi aşa merg foarte bine. Pentru un look burlesc 😉 sau pin up 🙂 În poza din stânga aveţi premiul, în dreapta am ataşat un swatch din rujul meu să vedeţi aproximativ cum e. Are o durabilitate extrem de mare pe buze şi nu deshidratează.

Câteva reguli de participare:

1. Un like pentru pagina mea de FB, dacă încă nu aţi făcut-o.

2. Share la voi în profilul de Facebook acest post, şi puneţi-mi în comentariu link-ul către postarea voastră pe FB (se poate face asta dând click acolo unde arata de cat timp ati postat update-ul).

3. Lăsaţi comentariu cu care din cele două premii aţi vrea să vă alegeţi (şi link-ul de share menţionat mai sus, of course).

Giveawayul se închide luni, 29 august, la ora 13.00. Extragerea câştigătoarelor o voi face prin random.org şi vor fi anunţate la mine pe Fanpage. Aşa că stay tuned 🙂 Pupici, succes.

 

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (72)