Nails

Ştampile de unghii. Failure. Help!

Fiindcă m-am prins că, de câte ori îmi iau câte o chinezărie (vezi bumpits) şi ţip pe blog că nu merge, voi îmi daţi mereu idei şi până la urmă reuşesc. Prima oară am văzut kitul de făcut ştampile pe unghii la Anda, e drept ca acela e firmuliţă, al meu e o chinezărie văzută într-un magazin ieftin, la 4 lei.

Acuma… eu am încercat, conform instrucţiunilor, să fac aşa, însă atunci când dau cu răzătoarea peste model, mi se duce lacul şi din matriţa aceea. Oare ce are special lacul Konad pentru forme? O fi mai gros? De aia nu au ştiut să îmi zică cei de la magazin şi eu am văzut doar acasă pe net, într-un tutorial video. Oare dacă nu e Konad, ci no name, merge? Mai are cineva kitul? O să îmi comand “lacurile speciale” pentru forme, ce să fac… 🙁 şi aşa nerăbdătoare eram…

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (54)

  • pt.fetele care tot nu le iese…daca ati dat folia deoparte…incercati in loc de razuitoare un card…e mult mai bine…razuitoarele nu-s finisate cum trebuie…cardurile sunt….si cu oja groasa…mai veche…mai inchisa la culoare…mai mata….va iese….eu am si placute originale konad si fake-uri,chinezarii…si imi ies ff bine daca oja e asa cum am spus si razuitoarea sunt bune….bafta!

  • Ca sa functioneze tre sa dai cu plia bine de tot pe sablon chiar daca sa va zgaria va merge foarte bine si nu veti avea probleme .Iar razuitoarea nu este buna de nimic tre sa folosesti un card .

  • In general tablita este invelita intr-un plastic transparent ,ai grija sa o dai intai.

  • Fetelor dupa fiecare folosire stergeti cu acetona si la sfirsit cu spirt ca sa ramina la fel noua eu folosesc un card vechi e mai bun decit razuitoarea dar mai aplecata sa nu luati toata oja eu o am de mult si merge cu oja obisnuita un pic mai groasa