Lifestyle

Aerul curat face bine la ten :)

Sunt o iubitoare de frumuseţe incurabilă, mă ştiţi, conştientă de faptul că nu ne întreţinem frumuseţea doar cu cosmetice. Pentru a ne-o păstra, trebuie să avem un stil de viaţă echilibrat. Asta include fuga de poluare. Dacă staţi într-un oraş mare, ştiţi ce înseamnă să te trezeşti rupt în fiecare dimineaţă, vedeţi diferenţa faţă de un somn la ţară 🙂 Odihna insuficientă sau neeficientă ne afectează. De aceea e musai să ieşim cât de mult în natură. Natura încarcă energetic, te binedispune. Contactul direct cu pâmântul, iarba, faptul de a ţine în braţe un copac (yeah, might sound strange, dar e benefic) preferat, expunerea vreo 20 de minute la soarele de dimineaţă sau la cel de după amiază târzie fac parte din procesul nevăzut de frumuseţe.

Weekendul trecut am făcut un alt tur în împrejurimile Clujului, diferit de ce obişnuit 🙂

Surprinsă în flagrant: culeg soc, vreau să fac socată, deocamdată mi-a făcut mama doar sirop. 🙂 Sănătos, yup, socul are proprietăţi antiseptice. Şi mai adăugăm lămâia, care, ajunsă în corp, asigură un PH alcalin organismului.

Am paparazzo care mă fotografiază peste tot… 😛 Mulţumesc, L Mare 🙂

 

Voi pe unde ieşiţi? Aveţi măcar un parc preferat în oraşul vostru?

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Eu de cand am plecat din Ro traiesc mult mai sanatos. In Almeria(Spania) stau la 2 minute de plaja deci incepand din luna mai pana in octombrie inot in fiecare zi iar cand mai avem ocazia plecam la plajele din afara orasului, din pacate nu am masina inca…Chiar daca plaja unde merg deobicei este in oras este destul de curata si se simte acel miros de mare si ma simt foarte bine dupa 2 ore de inot. Nu mai zic alergatul in apa sau pe nisip cat de benefice sunt si ce picioare de atleta imi fac. In Romania aveam faleza Dunarii si ieseam cam zilnic la plimbare sau alergat , nu se compara cu o padure dar era mai bine decat nimic. O oaresce cinexiune cu natura si sportul sunt necesare pt sanatate si implicit frumusete.

  • monica mmmm, mie-mi spui ce viata sanatoasa poti avea pe malul marii? 🙂 hehe! disfrútalo 🙂