Lifestyle Outfits Review

Ineluţe suprapuse C&A :)

Deşi se poartă cam de anul trecut, mie abia acum mi s-a pus pata pe ele. Cele mai drăguţe combinaţii le-am găsit la C&A, deşi sunt şi la alte magazine. Am zis că în funcţie de cât de repede se oxidează, îmi mai iau inele sau nu. De obicei evit inelele din tinichele, dacă nu sunt făcute special pentru mine (handmade, unicat, cum sunt seturile mele), însă acuma am avut un moft 🙂

Le-am purtat o săptămâna zilnic, am încercat să le feresc de umezeală şi totuşi… a început să se cam ducă argintiul de pe ele… 🙁 Oricum o să le port până n-o să mai arate bine, da la 30-40 lei cât au fost, speram să ţină măcar vreo lună. Bine, preţul e mai mare că sunt 4 inele în  set, în alte locuri am văzut doar 2 sau 3.

Orsay şi Takko au acelaşi furnizor de zorzonele şi din câte am înţeles acelea se oxidează mai greu. O să încerc şi de acolo. Până atunci mă bucur de ale mele, arată foarte fain, 😡 them.

Cred că o să iau în vizor argintăriile, să îmi fac singură o combinaţie de inele de argint care să meargă. 🙂

—–

Altele… “din casă” 😀

Azi am păcătuit cu un cheese cake, e una din prăji-le mele preferate. Nu e foarte dulce şi –  sper eu – nu îngraşă foarte tare… dar nu-i nimic că doar facem sport. A, şi am mai luat ceva cremă de zahăr ars cu cremă de lapte, nuj ce e acolo… nişte mini eclere… nu le-am mâncat singură, vă daţi seama.. am împărţit frăţeşte ;))

😀 😀 😀 Merge să păpăm, aşa, din când în când 😛 :*

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (12)

 • Vreau si eu cheesecake 😀

 • Ce bine arata prajiturica! <3<3

 • boonDY, daca esti din Cluj, gasesti la Olympos, cu glazura de fructe de padure sau numai cu zmeurica 😛

 • Cheesecake este preferata mea:X:X:X….ce norocoase suntem ca avem Olympos-ul in Cluj:X:X:X:X:X

 • yumyy …ce pofta mi-ai facut,acum o pun pe mami la treaba din cauza ta ! :)))
  Pupici

 • ella, mie nu imi plac in mod deosebit fiindca le adauga exagerat de mult zahar. exista Laboratorul Piticilor pe Maramuresului, acela face la comanda si cu ingrediente bune, suuuuuuuuuuper mortale praji 😛 nah iacata pont 🙂 fac cele mai bune broscute ever.

 • Ador genul asta de inele :X.
  Aici e nebunie mare cu ele si poti gasi extrem de multe variante pe care sa le combini, insa vin si cu un pret pe masura.

  Cat despre desert, nu comentez :P. Ador sa am scapari de genul acesta :D.
  Pupici

 • littled, trimite si pe aici variante ;))

 • Foarte dragutze inelele!
  😉
  Apropo de ChesseCake : cea mai buna reteta o au cei de la Caru’ cu Bere din zona Lipscaniului din Bucuresti. E cea mai buna prajitura pe care am mancat-o vreodata! V-o recomand cu toata increderea daca aveti drum prin capitala!
  😀

 • seriooos? 😀 o sa ma duc 🙂 mersi :*

 • Vaaaaaaaai ce bine arata prajiturile:X:X salivez pe tastatura:D