Outfits

Zorzo reloaded: o (nouă) parte din zorzonelele mele unicat

Am o pasiune incurabilă pentru ele, ca şi pentru alte chestii. Mă ştiţi, eu nu-s topită doar după haine sau doar după pantofi, ci după tot ce înseamnă să fii femeie. De la machiaj, produse cosmetice la păr, îngrijirea părului blond, extensii, genuţe, îngrijire internă – tot, tot 🙂 Acuma vă arăt o parte din accesoriile mele preferate realizate tot de Diana Oltean, cea care nu stă online, da 🙂

Aceştia sunt nişte cercei luuuungi şi destul de grei, de aceea îi port mai rărişor. Inelul e un fel de ghemotoc din acelaşi lanţ din care sunt făcuţi cerceii. Ador pătuţa turcoise de culoare de la cercei.

Astea au o poveste interesantă. Sunt pietre de opal. Eu aveam un inel de argint cu piatră de opal, cel de pe deget. Îl ador, îl am de ani de zile. Într-o zi am intrat într-un chinezesc să mă uit, că meseria cere. Şi ce văd, brăţări cu câte cinci pietre, printre care şi una cu opal, de forma şi grosime identică aproape cu cea a inelului meu. Am rămas mască. Bine, montura era de plastic, dar brăţara era ieftină, vreo 10, 12 lei, aşa că am cumpărat-o rapid, să îmi fac set pentru inel. Şi Diana did it :P. Mi-a făcut cercei şi pantantiv.

Aceeaşi şmecherie cu pietrele, din altă brăţară. Şi adăugat lănţicuri, perluţe… here they are. Sunt nonconformiste, le port la… orice!

Tot pietre dintr-o brăţară de aia, dar alt set. Am luat atunci vreo 3 brăţări. Şi astea sunt destul de nonconformiste şi le port. Mai e ceva acolo: nasturi de piele, foştii nasturi de la canapeaua mea de piele. Au sărit şi au fost înlocuiţi :P.

Nasturi de piele de la canapea reloaded. Am o presimţire că o să mai vedeţi din aceştia şi pe alte accesorii ale mele ;)) Îi ador, canapeaua e aceeaşi, a fost schimbată pielea de pe ea şi nasturii, aceşti nasturi sunt truly vintage, au vreo 20 de ani ;))

Acest set e realizat dintr-un pandantiv dezmembrat, era foarte încărcat, drag mie, dar pe care nu îl prea purtam. Din el a rezultat ce vedeţi, inel şi cercei, plus inelul  şi lănţicurile de la cerceii din setul anterior… Adică vreo două seturi.. ;))

Mnoah, cam asta am purtat toamna-iarna aceasta, cred că mai am chestiuţe neprezentate. În general îmi plac bijuurile handmade unicat. Şi de ce nu, reciclate din alte lucruri ale mele. Mai ales dacă acelea aveau valoare sentimentală, dar erau useless. Mulţumesc meşteriţei mele 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • Imi plaaaaaaac! Al patrulea set e my favourite 🙂

  • Sunt superbe! Cel mai mult imi place al treilea set!:X

  • al treilea si al 5lea set sunt suuuuperbe :X

  • Foarte fain. Cum o convingi pe Diana sa intre pe online? ;))

  • Foarte tare!!

  • Sadie, are link catre blog si acolo nr de tel

  • Thanks girls 🙂

  • sunt superbe , dar cel mai mult ultimul, e preferatul meu :X