Lifestyle

Such a woman! Achiziţionat cerceluţi de la Meli Melo, la reducere 50%

Normal, mi-am luat! Doar nu anunţ reducerea începută acu hă vreme :P. Nu am putut să rezist tentaţiei şi acum am venit la spovedanie. Şi cum cele două perechi de cercei mi s-au părut aşa de atrăgători, i-am luat. Una era vreo 14 lei şi cealaltă 19 lei, cam aşa, la preţ redus. Am o pată imensă pe

auriul antichizat, adică ăla care aduce a medieval, îl vedeţi voi în poză, mai jos. E absolut superb, merge la marouri, la ţinute casual şi la ţinute mai elegante. Auriul cu roşu mi s-a părut că dă super bine cu rujul roşu-portocaliu ce îl aveam pe buze, ăla de la Flormar, din pozele profi. Sunt foarte frumoşi şi, deşi am o grămadă alţii, îmi plac şi ăstia.

Uf!

P.S. Mi se pare că în realitate arată mult mai bine decât în poze, e de vină aparatul meu de… familie şi lipsa de lumină. Dacă apuc să fac la lumina zilei, înlocuiesc pozele. Aş face nişte foto profi cu ei în urechi, dar deocamdată nişte pozuce cu ei în urechi, nu prea machiată am, aşa ca să vă daţi seama mai bine cum arată. Tre să mai fie la Melo Melouri.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (10)

 • trebuie sa dau si eu o raita desi mi-am promis ca nu imi mai cumpar si as fi vrut sa-mi iau de pe site-ul de pe care isi tot ia camelia dar nu stiu daca am atata rabdare

 • schumitza hm.. ce site, ce site? eu imi iau de la http://ladonnafelice.blogspot.com/ ca e din cluj, bine ea nu sta online, dar face niste chestii..

 • Ioooi sunt supeeeerbi!:X
  Nici nu ma pot hotari care sa-mi placa mai mult. :))

  Mie nu mi-a venit sa cred ca aia ce mi i-am luat eu au fost doar 10 lei, chit ca erau asa mari…:-?? Ca majoritatea se invarteau la 15 lei sau 20 lei.

  puuuup!:*

 • de pe thboxes.com. din HK. totusi cred ca ma voi abtine ca tre sa imi iau ceva de la kzarinne 😀

 • @Anda da, sunt ok 10 lei. 19 lei mi se pare mult pt metalele astea, da noa daca nu-s mai ieftine 🙂

  @schumitza o decizie inteleapta. e 100% bio, kzarinne e foarte stricta cu naturalul si cu organicul 😛

 • @schumitza, m-am uitat pe site. Nu mi se pare nimic de sarit in apa, pretul de 1 dolar e ok… eu zic ca avem chestii mult mai faine pe breslo.ro la accesorii.

 • Auriul antichizat arata super

 • mdap, i-am dat comanda dianei oltean sa imi faca ceva tot asa dar mai mari si mai luuungi 🙂

 • cei rosii sunt tare reusiti 😉

 • @Stilistele, tu, si ceilalti sunt superbi, dar nu am eu aparat si lumina bune… nuj ce am cu metalul cu iz de medieval, ma termina 🙂