Lifestyle

Noile pensuliţe de fard de ochi Coastal Scents

Am cam întârziat să mă laud cu ele, am făcut comandă la cosmetic style împreună cu kzarinne şi încă o prietenă care dorea pensule, prima cele din păr de bursuc, la care văd că nu le-a făcut review şi sunt curioasă, a doua pensulele Dalmatian, foarte simpatice – rămâne de văzut cât de bune.

Eu mi-am mai luat două pensuliţe de fard de ochi, dar mai mici ca mărime faţă de cele precedente, care dintr-o pensulare mi-acoperă toată pleoapa mea mică 🙂 aşa că am decis ca acestea să fie mai micuţe. Sunt tare drăgălaşe şi mă folosesc bine de ele. Am uitat din păcate ce cod aveau, ca să mă uit care sunt şi cât costă, dar mai mult de 12 lei pensuliţa nu cred să fi fost. Sunt ieftine şi super bune.

A, şi am primit cadouaş un balsam de buze strawberry, simpatic, nu miroase a fructe, dar e roz şi hidratant. Are 7 grame şi mă dau cu el prin casă.

P.S. Pensuliţele le-am folosit şi nu le-am spălat pt poză, sper că nu se vede 😀

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

 • tocmai ce am vazut la camelcutza ca au transport gratis cu curierul cosmetic style pana in 20. si ma tentau niste pensule de la ei. cred ca o sa mi le iau

 • pfffffffff 🙂 acu stateam sa ma gandesc ce mai vreau, da nu mai vreau nik pana la sf lunii. ia-ti coastal scents, is super bune.

 • eu mi-am comandat acuma ca am zis ca la asemenea oferte s-or duce repede. si ca cheltui 50 de lei acuma, ca ii cheltui in 20…tot una. azi mi-au pus comanda, maine imi vin 😀

 • Pe astea nu le-am incercat niciodata, I will 😕

  Eu le-am primit pe toate din gama elf studio si le ador !

 • sunt mai micute ca cele pe care le folosesti de obicei, ca pt mine alea-s tare mari. is super ok si ieftine. super, ce ne recomanzi in special de la elf studio in materie de pensule? care e cea mai mare si stufoasa? 🙂 pentru pudra?

 • Buna, pot spune ca sunt una din coruptele tale cititoare, tocmai ce citisem ca am si plasat comanda ieri pe la 4 si azi a venit curieru pe la 2 si mi le-a adus. m-am facut cu 3 pensule. Sa incepem: BR-213 – 9 lei, ffffoarte mica, si putin cam dura, si acum preferatele mele:br 404 fffoarte fina peri din taklon e mai mare decat 213 si mult mai potrivita, si br403 e absolut minunata, foarte moale, potrivita pentru blending… soo good luck 😀

 • poze? 😀 da-ne link de pe site, sa nu mai puricam 😛 Sa le folosesti sanatoasa!! 🙂

 • Acu ma uitam si eu pe site-ul asta, si observ ca au preturi f mici (fond de ten Revlon la 40 lei :O , cand in Cora e vreo 70). Sunt originale produsele, ce stii despre asta? Ca mi-as comanda, dar nu vreau sa dau banii pe fake-uri..

 • @Roxana, daca imi comand de la ei, inseamna ca-s ok 🙂