Lifestyle

Cercei din zale de argint, by Phoenix Armory

Primul concurs online la care am aplicat şi eu (că după aia au urmat mai multe în care mi-am băgat dejtuţele) şi pe care l-am câştigat, a fost cel organizat de Phoenix Armory, un gagiu din Timişoara, programator, care face bijuuri din zale 🙂 Mai multe citiţi la el pe blog, mie mi-a spus de el L Mare, că deh, de unde să ştiu??

Bijuteriile în stilul meu sunt masive sau lungi – în orice caz, vizibile bine, aşa că cerceluţii pe care i-am ales au fost lungiţi la cerere, cu încă o unitate, ca să se plieze pe gusturile mele. Greutatea normală a cerceilor este 4.8 grame, iar lungimea normală 4.8cm. În cazul cerceilor mei, lungimea este de 6.4cm, iar greutatea este 6.4 grame, each one (click pe poză pentru a-i vedea mai bine).

Au ajuns foarte rapid la mine, în 24 de ore, prin curier, în stare excelentă, în punguţă cu protecţie, nici măcar un ou nu se putea sparge acolo 🙂

Şi cerceluţii – în cutiuţă roşie, de catifea – zici că eram cerută de nevastă prin poştă (de la L Mare mă aştept la orice 🙂 ) hehe! Mi-a plăcut grija producătorului pentru aspect. Că da, noa, aspectul contează.

Şi m-au surprins pozitiv, arată mai bine în realitate decât în poză, nu ştiu cum să vă zic, mai “serioşi”. Asta fiindcă sunt bine lucraţi – am tras un pic de ei, îs ţapeni 😀 – par rezistenţi, deci nu cred că se vor desface sau strica cu una, cu două. Ai mei sunt o idee greuţi, din cauza materialului în plus, dar eu sunt obişnuită cu aşa ceva, nu mă deranjează. Dacă îi comandaţi la mărimea standard (cei de pe site), probabil că nu mai sunt grei. E argint acolo, nu glumă!

Arată foarte bine în urechi, cum am zis, mai bine decât mi-am imaginat, o să îmi fac o poză întregii feţe, cu cercei cu tot, când o să am dispoziţie, şi o upload aici. Deocamdată – ce se vede.

Văd că pe site cerceii mei costă 100 lei. Mi se pare multişor pentru o pereche de cercei, dar, dacă iei în considerare greutatea (cât argint intră), faptul că sunt serie limitată poate chiar unicat şi, cel mai important, sunt realizaţi manual – aici intră timpul dedicat manufacturării – cred că preţul acoperă chiar strictul necesar. Şi aş mai adăuga şi programatorul care le face – which is really nice! 🙂 Că suntem obişnute ori cu fete care fac handmade, ori cu bijutieri, care toată viaţa asta au făcut. 😛

Cu ce port cerceii

Se pliază şi pe un stil mai puţin pretenţios, şi pe unul fancy, adică sunt “combinabili”, ceea ce e bine, ai mai multe ocazii în care să îi porţi – job, şcoală, club, cină romantică.

Deja i-am purtat cu “Sunt o poşetă” (adică cu gentuţa de jos), fiindcă merge lănţicul, la o ţinută de zi casual-elegantă (stilul meu, pe mine mă vedeţi în adidaşi doar la sport).

Da, luaţi-vă, sunt foarte bine făcuţi. I like. O să îi tot port până mă plicti, că aşa fac eu când îmi place ceva. După aia port mai rar 😛

Update:

Mi-a venit cheful să mă arăt 😀 Aşa arată la mine cerceluşii 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (10)

 • Să-i porţi sănătoasă! Bun venit în clubul deţinătoarelor de bijuterii Milo!

 • @Denisa hehe! Multam fain 🙂 Tu ce ai? 😛

 • Brățăroaie și inel. Vezi http://denisuca.com/mi-am-luat-un-milo.html.

 • Vazut:D imi plac enorm bratarile, pe alte maini, pe mine parca nu toate ma avantajeaza 🙁 am unele cadou de la colegi, le port doar ca au valoare sentimentala si is frumoase, nuj daca chiar imi sta cu ele 😛

 • felicitari 😉
  apropo sti ca e un “targ” in Cluj? pe tema asta? http://www.facebook.com/GaleriaDeArta/posts/120478604681363

 • @Dan sunt multe targuri de handmade, asta totusi e altceva.. tot manual lucrat.. ms de instiintare 😛

 • I like them 😀 sa-i porti sanatoasa:*

 • @koko, musumesc 🙂

 • Iti sta foarte bine si machiajul e bestial

 • @Dia thanks hon 🙂