Lifestyle

Caut fete mărimea XL (42, 44) #CLUJ – reloaded

După postul trecut (vezi jos, în related posts), am primit multe mailuri de la fete care doreau să îmi servească drept model XL la articolele citynews. Am constatat cu surpriză că între mailurile cu poze primite, numai vreo 2 se pliau pe ce am cerut eu, în rest, multe fete mărimi mici! Ţin să cred că fetele respective, ce păreau un 38, 40 cel mult, nu se văd mai mari decât sunt în realitate. Chiar aşa prost stăm cu stima de sine?

Modelul pe care îl am acum şi cu care am făcut articolele dedicate modei XL e numai bună, e frumuşică, e 42-44 şi ţinutele au ieşit foarte bine. Ăsta este outfit-ul meu preferat cu ea.

Însă, ca şi la moda mărimilor mici, am nevoie de diversitate şi mai fac o strigare, am nevoie de fete mărimea 42-44, frumuşele la faţă, curvy (clepsidră, şolduri, bust şi mai subţiri în talie – ideea e să fiţi proporţionale cât de cât, nu cere nimeni perfecţiune). Trimiteţi 3 poze cu voi, în care să vă pot vedea din cap până în picioare, să îmi dau seama dacă sunteţi ce am nevoie – la sigina@sigina.com

Valabil doar pentru Cluj-Napoca, că aici activez.

Nu vă fie jenă, nu e mare scofală, e o chestie voluntară din partea voastră, probaţi haine, eu vă fac poze, e drăguţ, o să vă placă.

Întrebări, nelămuriri, pe mail, citiţi şi postul anterior legat de asta.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

  • Dacă eram la tine în oraş mă băgam şi eu la faza asta 🙂

  • binie gaby, sper ca nu ai si tu 38 si te vezi de 42… 🙂 sau 42 si te vezi de 52 😛

  • Te asteptam si la Bucuresti, macar sa mai schimbi decorul 🙂 Imi place tare mult blog-ul tau. Felicitari!

  • Multumesc, Roxana 🙂 Deocamdata lucrez la Cluj, sunt convinsa ca as gasi o multime de fete XL superbe acolo, aici se pare ca nu prea sunt indraznete. Dar, incet, incet… 🙂

  • Nu am 38 🙂
    Aveam mărimea 40 acu’ zece kile 🙂

  • mnoh, muta-te la cluj 😛 (griji cu Milka aia…:P)

  • Felicitari pentru articolele pe tema modelelor plinute. Si eu astept sa dai o strigare si in Bucuresti!

  • Ela, se pare ca numai femeile normale inteleg articolele mele. Unele zic ca promovez obezitatea, altele ca-s ipocrita, ca daca imi plac curvy girls de ce nu vreau sa ma ingras :)) pentru altele numai o singura marime exista… e dezastru 🙂 eu doar vreau sa scot in evidenta ca poti fi frumoasa si aranjata la orice marime. Si ca daca nu porti 36 sau S nu inseamna ca iti pui cenusa in cap. Ma bate gandul sa fac niste street style cu gagici curvy imbracate bine.