Lifestyle

Tags, tags… 8 întrebări :)

Am primit tag de la Gabriela, Sadie şi Iguanitza.

De la Gabriela:

1. Care este cel mai prost film pe care l-ai văzut? – Viaţa în România, reality show. Glumesc. Nu mă prea uit la filme, de aceea ţin minte doar câteva filme faine. 🙂

2. Ce decadă crezi că evidenţiază cel mai bine feminitatea prin modă şi make-up? anii 20, 50? Moda, make-up mai putin. Poate totusi decada curenta, dar depinde de percepţia asupra conceptului.

3. Ce aspecte ale blogging-ului îţi displac? – Vizibilitatea crescută are şi dezavantaje. De exemplu mufele frustrate (bărbaţii n-au astfel de preocupări)$ cărora nu am nici chef să le şterg comentariile, faptul că te poate contacta, oarecum, oricine.

4. Ai prejudecăţi? Dacă da, care sunt acestea şi de ce? – Toţi avem. Da hai să zic una. Ţiganii au pretenţii să îi tratăm la fel. Da nu ai cum să îi tratezi la fel că ei au în sânge furatul, minţitul şi alte câcaturi. Am avut experienţe negative cu ei (nu acceptaţi niciun fel de servicii din partea lor, ei nu înţeleg omenia voastră şi faptul că încercaţi să nu îi discriminaţi – o să vedeţi pe pielea voastră dacă o faceţi). Mai am şi altele. Tot din experienţă. Nu îmi fac de lucru (la un nivel foarte personal) cu oameni care nu au un background familial şi educaţional asemănător cu al meu. Nu puşc niciodată cu ei (fie vorba de prietene, prieten).

5. Care sunt 5 calităţi pe care crezi că trebuie să le aibă prietena ta cea mai bună? Cred că le are, altfel nu ar fi prietena mea cea mai bună. Frumoasă, deşteaptă foc, descurcăreaţă, cochetă, de (foarte) bună credinţă.

6. Îţi place să faci mişcare? Dacă da, care este activitatea fizică preferată? – Nu-mi place, dacă nu mi-ar creşte poponeaţa m-aş plimba doar pe tocuri în pas de plimbare. Dar cum e musai şi pentru sănătate, am ales ceva de care să mă pot ţine: o sală unde îmi plac fetele – exclusiv feminin, cu tae bo, step, pilates şi alte minunăţii. Zilnic, excepţie duminică şi primele 2 zile de stop. Fără pardon.

7. Ţi-ar plăcea să lucrezi la o companie de produse cosmetice? Dacă da, la care? Exceptând jobul actual, unde mă simt o răsfăţată, nu cred că mi-ar plăcea să fiu angajată. Aş face diverse lucruri ca freelancer pentru mai multe companii odată. Asta, ceva mai târziu, dacă o să mă părăseasca trustul meu vreodată 🙂

8. Care este felul de mâncare care-ţi iese cel mai bine? (dacă eşti pasionată de gătit, esti dispusă să te muţi la noi şi să ne răsfeţi zilnic cu bunătăţi gătite de tine? Noi murim de foame aici. Eu detest să gătesc, Cro-magnonul este anti-talent la gătit). – Supa de găină – nu instant, ci naturală, pireu, pane-uri, tocăniţă de cartofi, plăcinte, minciunele.. la prăjituri nu mă pricep, decât la cele sănătoase, crude.

De la Iguanitza

1. Ce iti place sa faci cel mai mult?-  Să stau să mă încarc energetic în pădure de munte, să respir aerul de acolo şi să ascult liniştea ore în şir. La polul opus, să mă machiez, aranjez, înţolesc şi să mă duc la un gossip cu fetele… (şi cu el, da s-ar plictisi).
2. Ce obiceiuri proaste ai? Să îmi întorc dulapul/camera cu susul în jos din nou, la vreo câteva ore de la ultima ordine. În dezordinea mea, eu am ordinea mea.
3. Ce lucru (material) iti doresti cel mai mult? Un Audi TT rrrrroz ca si cel care tot circula pe sub nasul meu pe aici prin centrul Clujului. Fiindcă mă face să zâmbesc de câte ori îl văd. Sau un bug la care să îi pot pune gene false pentru maşini. Sau un Mini, tot din cauza asta. Maşinilor mari sau elegante le stă nasol cu gene. Ah, să nu uit şi de eyeliner-ul pentru faruri.
4. Ce iti place cel mai mult la tine? Pot să fiu “modestă”? 😀 Ok, ok. Ochii. Niciun tutorial de machiaj nu mi se potriveşte mie :). Părul. E rezistent, blond şi lung. Nu, n-am extensii. 😛
5. Care este acel must have recomandat? În afară de cele comerciale? Dacă rămânem în domeniul fashion&beauty, probabil body-urile, că vine frigul şi sunt multifuncţionale.
6. Cat timp acorzi machiajului? Între 5 minute şi 25 de minute. Depinde 😉
7. Ce job ti`ar placea sa ai? Am deja jobul ideal, mulţumesc lui Dzeu.
8. Ce fobii ai? În mod sigur vrei să foloseşti informaţia să mă sperii de Halloween. Nu zic 😀 Hihi!

De la Sadie

  1. Cât timp petreci zilnic pe blogul tău și pe ale altora?-  Pffff… şi din cauza jobului şi de plăcere, cred că toată ziua :D. În rest sunt prin  magazine sau pe teren 😀
  2. Ce melodie ți-ai dori să fie “valsul mirilor” la nunta ta? – “I am sailing” Rod Steward (pffffff…LOL glumesc, ştie El de ce). Nu ştiu încă, dar în mod sigur voi fi foarte pretenţioasă la melodie. O să o alegem amandoi.
  3. Ce te scoate cel mai tare din sărite la sexul opus? Nu ştiu, poate că mi-ar plăcea să fie mai cocheţi toţi bărbaţii 🙂
  4. Ce te ajuta să te liniștești? Muzica de meditaţie, oameni dragi, natura, ceaiul de tei 🙂
  5. Care e cel mai important produs de make-up în viziunea ta? Tuşul de pleoape. Musai.
  6. În ce te-am găsi zi de zi: pantofi cu toc, balerini sau adidași? actually cizmuliţe trendy joase, de toamnă. 🙂 Că-i frig.
  7. Care a fost cea mai mare dezamăgire în copilărie? În copilărie, niciuna, acum am: nu mai există îngheţata aia la coşuleţ, absolut mortală.
  8. Ce făceai acum 8 ani pe vremea asta? Ieşeam cu prietenele în cafenele ce musteau de fiţe atunci şi de care azi nici nu se mai ştie şi ne ziceam “doamne tu, azi mâine, o să avem 26 de ani şi în loc să vorbim de haine şi tipi, o să ne sunăm cum să punem nuj ce murătură sau cum să găteşti nuj ce mâncare”. Şi a venit ziua aia, şi spusele s-au împlinit, dar povestim de makeup, ţoale şi modă mai dihai ca înainte. De bărbaţi nici n-aducem vorba.

Gataaaaaaaa.. sper că nu am uitat să răspund la întrebările nimănui, if so, lemme know. Iată şi întrebările mele:

1. Unde ţi-ar plăcea să locuieşti şi de ce?

2. Ce anume te impresionează cel mai mult?

3. Cât de veche este cea mai durabila prietenie a ta (prietenie-prietena foarte buna)? Ai un cerc de prietene vechi?

4. Cum te înţelegi cu familia?

5. Ieşi des din casă fără să te aranjezi? Dacă da, de ce, dacă nu, de ce.

6. Culoarea preferată? Pasteluri sau culori vii?

7. Dacă ai putea să trăieşti într-o altă epocă, stilul căreia ţi s-ar potrivi?

8. Care e următoarea schimbare de look pe care ţi-o vei face?

Las tag-ul la liber, cine îl preia, tre să menţioneze de unde l-a luat, să răspundă la întrebări, să văd şi eu şi să fabrice la rândul său 8 întrebări pentru următorii tăguiţi. Edit

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)