Lifestyle

Cremă pentru picioare, de la Soap Mill

Nu mă dau bătută cu Soap Mill, aşa că am cumpărat cremă pentru picioare cu unt de shea organic, neprocesat. Miroase a mentă şi eucalipt, o combinaţie interesantă pe care dacă aveam inspiraţia să mi-o iau în vară, aveam şi eu senzaţia de răcoare, măcar, dacă nu fapt real.

În cutia obişnuită, simplă şi elegantă, e cremuţa apetisantă, pare “fluffy” la vedere, da nu e, e cam tare, dar se topeşte repede în contact cu pielea. O folosesc pe toată laba piciorului, până la gleznă. Are ceva particule micuţe dure în ea, ca şi cum ar fi abrazivă, se masează tare bine pielea cu ea şi intră, nu rămâne senzaţie de unsuros, ca la alte creme de picioare. Da, am piele uscată şi acolo :). V-am spus de parfum, nu mă dau eu în vânt după mentă mai ales acum când e cam friguţ, dar în combinaţie cu eucaliptul e interesant. Pare să nu se consume foarte repede, oricum nu e nevoie de o cantitate enormă la o utilizare, merită cei 35 lei.

Descrierea o găsiţi la Kzarinne, aici la Foot Cream – pentru cei din Cluj, pentru restul de la Soap Mill, sursa.

Deci produsul îmi place şi îl recomand, dar, cum am zis şi aici, nu îmi prea place marketingul lor. Până acum am/am avut 3 produse Soap Mill, două mi-au plăcut mult – acesta şi uleiul, unul eşec total – crema de mâini cu roşcove.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)