Lifestyle

Am primit titlul de regină

Vox populi m-a blagoslovit cu titlul de “regina a shoppingului”.  Ce mai, nimic nu e ca recunoaşterea oferită de supuşi 😀 Glumesc, evident, dar când am citit blog postul acela mi-a zburat instant gândul la stadiul intermediar de “prinţesă” (pe care l-am primit în alt context, nu-mi mai amintesc de la cine, că probabil mă spăl, mă îngrijesc şi sunt cochetă…) care îmi aduce tare a manea.

Nu vă dau din casă ce înseamnă să fii o asemenea regină, dar nu e nici chiar aşa uşor cum cred unii. “Vai, ce job fain ai… scrii de beauty..” Da, într-adevăr e fain şi din cauza asta nu mi se pare că fac un efort (cum aş simţi dacă ar trebui să fac hârţogării, relaţii clienţi sau alte chestii…), deşi un efort este. Ţin să vă zic că, în căutarea mea de materiale, nu prea mai am timp să me uit după ce mă interesează pe mine personal. Este adevărat că unele articole ies din necesităţi proprii, pe care le extrapolez. Când am început să lucrez mi-am făcut probleme, ce Dumnezeu o să scriu eu ZILNIC? Mă gândeam că după vreo 2 săptămâni o să rămân în pană. Ei bine, au trecut aproape 6 luni, imediat, şi nu am rămas în pană. Ideile vin pe teren, faci conexiuni sau ţi se dau ponturi. Bineînţeles, tre să existe pasiune şi ştiinţă. Nu intru în detalii, că de aci încolo tre să ma laude alţii. Bineînţeles că nu toate articolele sunt o capodoperă, poate prea puţine, depinde de ce îl interesează pe fiecare.

Ok, să ne întoarcem la partea funny, cu care am început. Dacă sunt regină, după cum ziceam, asta înseamnă că trebuie să am grijă cu cine mă iau, să nu îmi periclitez poziţia, nu? Un sânge albastru, ceva, un capăt încoronat deja? (hihihih! …. şi să mă trezesc cu o cupă de apă cu albastru de metil sau un cap tras în ţeapă cu o coroană pe el, brrrrrr, sunt o minunată, da mă tratez… De vină e unchiu Dracula…m-am născut în Transilvania, îl moştenesc… )

P.S. Post scris cu febră şi minte odihnită, a nu se lua în (mare) considerare dacă scapă cu Publish de printre Drafts.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)