Lifestyle

Am nevoie de o fata frumoasa din #cluj mărimea XL

De fapt, de vreo două trei, dacă e posibil. E un post out of the topic, dar oricum. Cei care mă urmăriţi pe citynews poate aţi observat că mai fac propuneri de ţinute din magazine, cu unele din ţoalele care-mi plac.

Ei, am constatat că sunt magazine care au până la mărimile 42-44, ceea ce mi se pare grozav şi aş vrea să fac serii de propuneri de ţinute mărimi XL. Probabil că îmi ştiţi poziţia în legătură cu “plus sized models”, aşa că nu trebuie să stau să vă explic că vreau să promovez femeia normală. Iar normală, pentru mine, înseamnă toate mărimile, nu doar 38.

Aşa că am nevoie de un model care să îmbrace ţinutele pentru a-i face poze. Ca şi modelele slăbuţe, şi la mărimile mai mari sunt nişte cerinţe. Vreau o fată (sau mai multe) drăguţă, fotogenică, cu corp clepsidră, pară, în orice caz, proporţionată cât de cât (nu are nimic dacă aveţi fundelu mai mare decât bustul sau invers, nu e stres, că aia se echilibrează). Trebuie să te încadrezi în mărimea 42 sau 44 (XL), nu musai 1.70 înălţime, că în poze nu se observă aşa mult înălţimea.

Trimiteţi-mi câte trei poze cu voi pe sigina@sigina.com (acu merge mailu)  cât de curând. Dacă aveţi prietene, cunoştinţe care se încadrează în cerinţele mele, împingeţi-le de la spate la mine 🙂 Cluj, musai.

A, nu vă fie jena, că nu e mare brânză şi oricum aleg pozele care să vă placă şi vouă.

P.S. E o chestie voluntară, accept minore doar cu acordul scris al părinţilor.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (13)

 • pot sa fiu si eu in juriu? 😀

 • sigur 🙂

 • marimea 42 nu e L? Eu am 42

 • nu tu, 40 e L, tu ai ca mine, mie imi tre o fata de 42.

 • :
  93.114.64.131 does not like recipient.
  Remote host said: 553 sorry, that domain isn’t in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)
  Giving up on 93.114.64.131.

  :
  93.114.64.131 does not like recipient.
  Remote host said: 550 sorry, no mailbox here by that name. (#5.7.17)
  Giving up on 93.114.64.131.

  :((

 • ciudat.

 • Acelasi mesaj ca si Adela l-am primit si eu .Si nu o singura data.De aceea am lasat coment de dimineata.

 • ok, hostingul e baiul. scuze, mail me la siginutz@gmail.com

 • marimea 42 si 44 se spune ca sunt cele mai cautate in lume. chiar ti se pare ca marea majoritate a femeilor sunt marimea xl, asa cand mergi pe strada? eu as zice sa te mai documentezi un pic in legatura cu marimile.
  si daca tu 38 consideri ca fiind marime de fete slabe, think again pe undeva pe la 34-36. dupa parerea mea, umila, 34-36 sunt S, 38 e cam M si 40-42 sunt L. Acum scuza-ma, dar eu cunosc atatea femei normale care au marimea 42, incat imi vine greu sa cred ca ele ar fi incadrate in categoria XL.

 • @Adriana, adevarat, 42, 44, 46 sunt numere cautate in lume. La noi in tara media este 38. Toate marimile sunt normale, atat timp cand nu vorbim deja de obezitate morbida sau de revers fete prea slabe pentru constitutia lor. Zici ca esti cat de cat documentata, deci ar trebui sa stii ca plus sized models sunt marimile de la XL in sus, echivalentul nostru a 42-44, pana pe la marimea 54! 42 este cea mai mica marime plus sized. Tocmai asta vreau, sa scot din cap oamenilor reactia asta, cand aud de XL “OMG”. Nu e niciun omg, e o marime normala. Eu am 40 si tot imi aud pareri impartite 🙂 So, daca ai marimea 42 sau 44 (ca, din pacate, mai mari nu prea gazduiesc magazinele noastre), poti sa trimiti poze linistita. Am nevoie de niste modele pe care sa-mi pozez tinutele, atata tot, doar ca nu le vreau 38, vreau marimi mai mari.

 • nu ma incadrez in categoria pentru poze, nu asta era ideea mea. eu voiam doar sa spun ca sunt in jurul meu femei normale, care poarta marimea 42 si nu mi se pare ca ar fi cazul sa le incadrez la XL. pentru mine XL inseamna o marime destul de mare. hai sa zic altfel: oameni care poarta XL mi se par de dimensiuni real mai mari decat cei cu 42.
  si eu am chiar colege slabe care poarta 40….

 • @adriana, cum spuneam, 42-44 corespunde marimii XL si este cea mai mica marime la plus sized. Tie si mie nu ni se par mari, da ia treci tu vara pe langa o terasa plina de masculi feroce vara cu o fata de 42, sa vezi ce reactii de jungla au. 🙂

 • dragelor, acu merge mailu. Ma plimb cu hostingu ca cu bicicleta, am uitat sa setez si mailul. Use it. Va astept 😀