Lifestyle

Ulei de migdale organic, STYX

V-am prezentat mai demult un alt ulei bază de la Styx şi am vrut să se termine, să îmi pot cumpăra un nou ulei de la ei, de migdale. Ei, nu s-a terminat prea degrabă, aşa că a durat puţin până să îmi iau uleiul de migdale mult dorit.

La fel ca şi celălalt, este ulei de migdale presat la rece, obşţinut din agricultură organică, un ulei bază ce poate fi folosit în prepararea altor cosmetice naturale sau bio şi chiar în alimentaţie.

Descrierea sa oficială spune că e recomandat oricarui tip de piele, dar în mod special celei uscate, crăpate şi sensibile. Foarte potrivit pentru îngrijirea bebeluşilor.

S-a schimbat ceva: sticla şi designul. Înainte era un flaconel de plastic rotund, cu un capac foarte comod, se doza foarte bine produsul. Acum sticluţa e de sticlă, cu etichetă maro mată, aduce a stil vintage, ceea ce îmi place, însă îmi place mai puţin când torn produsul. Gura sticlei este ca la uleiul de măsline din comerţ, cu un dopuleţ de plastic normal. Nu reuşeşti să îl foloseşti fără să te mâzgăleşti. Îmi place cum arată, dar celălalt flacon era mai funcţional.

Eu am tenul uscat, îl folosesc seara, înainte de culcare şi mi-e excelent. Aş zice că îmi prieşte la fel de mult ca cel de germeni de grâu, şi acela a fost foarte bun. Dar acesta a fost o idee mai ieftin: 100 ml, 26 lei, acelaşi producător. Eu l-am luat de la Naturland din Cluj, dar se găseşte şi la Coşul Verde şi la alte magazine naturiste în mod sigur. Chiar dacă nu de la Styx, dacă e bio, e în regulă.

Pentru a vedea postul cu uleiul styx de germeni de grâu, click aici.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)