Lifestyle

Wishlist – am pată pe…

În primul rând, parfumuri. Desigur, să îmi păstrez actualul, pe care mi-e number one de 6 ani, dar vreau şi NINA, de la Nina Ricci:

Apoi îmi trebuie un gel de duş de la Bourjois, pe care le-am văzut lăfăindu-se la Real şi îmi trebe musai. După ce termin cu tona de chestii de duş pe care deja le am.

Mai vreau un inel lucrat manual de la Oxette, bineînţeles, cele mai scumpe de acolo, 1250 inelul (foto de pe citynews). Unul din ele, de preferat cel cu mov:

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

 • ah, da, nina by nina ricci. il am tocmai ce l-am primit si m-o si nimerit persoana respectiva. pentru ca eu nu mentionasem nimic de el.

  ma fascineaza moschino I love love care se gaseste din ce in ce mai greu si pe lista parfumurilor care nu se mai fabrica imi plac Cerutti Image si care se gasesc f f rau Fantasia de Fendi

 • Parfumul de la Nina il am si eu, e in categoria parfumurilor de primavara 🙂 Ce gel de dus Bourjois iti face cu ochiu?

 • @schumitza offfffff… il vreau si eu.. da cadou 😀 de Fantasia ala nuj, o sa caut sa-l miros.
  @iguanitza ..beton, toate-l aveti, eu ma dau cu testeru din cand in cand cand trec pe la parfumerii, sa imi mai potolesc pofta, hehe 🙂 asta cand nu-s data deja… Nuj ce gel de dus, acu nu tre sa imi mai faca nik cu ochiu ca tocmai am primit in testare ALTE sapunuri si am stoc.. numa in cada o sa stau luna asta, hihihih 🙂 da nu va zic ce… sunt mmmmmmm….

 • pai de ce nu ne zici ce sapunele ai? 🙂
  Am ajuns in sfarsit la Desir Chocolat *drooling* si mi`am luat 4 praline cu castane. 10 lei O_o Bune oricum, si atatea bunatati. Oare tipa ce lucreaza acolo se ‘delecteaza’ si ea cu cate o pralina – 2 3 ? :))

 • Geluri de dus de la Bourjois am avut si eu multe, sunt ft ok toate si miros super.

 • Dar pe inel nu as da atatia bani :)) O fi el lucrat manual dar mi se pare ca arata cheap. Mai degraba un inelus Bvlgari 😀

 • si mie imi place mult ninca ricci. e parfumul meu actual