Lifestyle

Comanda la produse Eyes, Lips, Face, adică e.l.f.

Nu prea obişnuiesc să comand produse pe care nu le văd, dar colindând atâta prin magazine, m-am săturat de ce văd, şi, ca tot omul, vreau ceva la care nu am acces tot timpul. Aşa că m-am băgat pe site-ul elf şi am răscolit printre produse.

Mi-am comandat câteva produse pe care o să vi le prezint pe rând, după ce le folosesc. E.l.f. este o companie de cosmetice “low cost”, ca să zicem aşa, pentru ca orice femeie să aibă acces la ele şi să şi le poată permite. Fiecare produs pe care l-am comandat eu era 8 lei, acum nu mai ştiu dacă toate sunt la fel.

O primă observaţie e că sunt mulţumită de faptul că au ajuns repede, în 3 zile, cu Poşta Română. M-a costat 9 lei transportul. Cu Fan Curier, m-ar fi costat dublu, tot în atâtea zile. Mă aşteptam ca Poşa Română să se mişte greu, să îmi ajungă abia într-o săptămână, dar nu, am avut o supriză plăcută din punctul acesta de vedere.

Evident că le-am deschis, îmi place cum arată, revin cu review.

Sursă foto şi site-ul de unde puteţi comanda produsele, click aici.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Sunt si eu curioasa

  • da, da, sa faci review, sa vedem si noi ce ti-ai luat. ca ma bate un gand sa-mi iau si eu ceva de buze mai ales la preturile astea…