Lifestyle

Mmmmiere, laptişor de matcă,… adică Apidermin :)

Apidermin şi Apidermin Lux sunt două creme demenţiale pe care le găsiţi la Apicola şi în magazinele naturiste, prima pentru ten normal, iar a doua pentru ten foarte uscat. Mi-am luat fiindcă o fată de la club mi-a zis că foloseşte Apidermin şi că e foarte încântată de ea. Eu mi-am luat varianta Lux că e mai grasă, şi o folosesc ca şi cremă de seară.

Toate ridurile fine pe care se laudă Aqualia Antiox de la Vichy că le repară, dispar pe dimineaţă cu Apidermin Lux. Atâta că e foarte grasă, mie una îmi place mult asta. O folosesc de mai bine de o lună alternativ cu uleiul de la Styx. Evit zona bărbiei şi a nasului uneori, când nu simt pielea uscată acolo. E superbă, românească, de-a noastră, costă 8 (?) lei, e uber accesibilă ca preţ.

Pozele sunt făcute când am luat produsul, nu se termină foarte uşor, mai am jumate de cutie. Aveţi toate detaliile lui în poza prospectului.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Pacat ca laptisorul de matca e penultimul ingredient si primul e chiar parafina.
    Dar in rest stiu ca romanii fac lucruri bune in materie de produse cosmetice.

  • ce sa zic, mie mi-e perfecta ca crema de seara.

  • Vad ca e mai veche postarea, sper sa vezi comentariul…am vazut ca are in compozitie si cateva ingrediente despre care lumea zice ca nu ar fi bune… Ai mai folosit-o? Ti-a facut bine? Am tenul mixt, cu cateva probleme, dar as cumpara crema asta special pentru zona ochilor si pometi.