Lifestyle

Loţiune pentru calmarea arsurilor solare, Cosmetic Plant

Surioara emulsiei de aplicat după plajă, loţiunea pentru calmarea arsurilor solare cu gălbenele, sulfină şi coada şoricelului de la Cosmetic Plant, este aliata de nădejde împotriva arsurilor solare şi a neplăcerilor legate de acestea. Este destinată pielii normale şi grase, deci dacă emulsia vă este prea grasă, această loţiune vă este perfectă.

În postul despre emulsie am pomenit de calmarea pielii, ei, dacă vă pişcă pielea, înseamnă că v-aţi cam prăjit şi aveţi nevoie de un produs de calmare instantă. Şi pe acesta l-am folosit tot după solar şi în decurs de vreo 10 minute mi-a calmat pielea, fără să fiu nevoită să revin cu alte pulverizări. Este lichid, nu e cremă, aşa că e bine să îl întindeţi pe piele cu mâna.

În afara prăjelilor solare, l-am folosit şi când m-am ars la aragaz, punând mâna pe o oală prea fierbinte – m-a liniştit foarte bine, aşa că pentru mine a devenit un multifuncţional.

Descrierea o aveţi în poza de mai sus, nu o mai scriu aici, da să o credeţi pe cuvânt, după testul cu oala m-am convins cel mai bine, că m-am ars mai tare ca la solar 🙂 (Bine, fara rană, dar eram candidată la o băşică dureroasă tare)

Are acelaşi tip de pulverizator, flaconul fiind identic cu cel al emulsiei. Pe acesta, dacă aveţi pielea uscată, ca şi mine, nu îl puteţi folosi pe post de cremă de corp, ca pe emulsie, ci local, pentru calmarea arsurilor. Aşa că dacă îl luaţi împreună cu emulsia, vor face echipă bună pentru pielea ta.

Produsul a fost oferit spre testare de către Cosmetic Plant.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)