Lifestyle

Cosmopolitan Kiss – gloss de buze

Numărul trecut de la Cosmo aducea cu sine un cadouaş pentru cititoare, şi anume un gloss de buze. Oarecum mai zgârcituţi decât Glamour, dar mnoah, să nu fim cârcotaşe.

Gloss-ul era pe două culori, un roşu porto şi un roz murdar, aşa că am ales roşul. Mă gândeam că e cam turbat, dar totuşi la aplicare e mai străveziu, dă buzelor o culoare sănătoasă, senzuală. Ţine ca orice gloss obişnuit, nu se întinde dizgraţios. Totuşi, nu vă bazaţi prea tare pe asta şi luaţi-vă precauţiile de rigoare – oglinjoară şi un contur de buze potrivit, eventual.

Pe gloss n-aş fi dat cât costă revista, dar având în vedere că au venit împreună, raportul calitate-preţ este în regulă.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • eu n-am luat numarul asta de cosmo… gloss-ul e de la o firma cunoscuta sau e no name? vad ca scrie cosmopolitan pe el, dar cred ca nu l-au facut ei, nu? 😀

  • asta ma intrebam si eu, la cadoul de la Glamour, care e firma care si-a oferit produsele sa fie branduite de glamour. probabil ca sunt firme care au contracte cu revistele astea sa le ofere produse cadou pe care revistele le branduiesc…

  • Eu nu am incredere in produsele care vin cu reviste. Am patit-o de prea multe ori si m-am lecuit.

  • astea-s ok. de curiozitate merge.